طرز تهیه کوکورچ مرغ بهطور گستردهای در ترکیه، آذربایجان و دیگر کشورهای نزدیک به ترکیه مصرف مییشود. بسیاری فکر میکنند که کوکورچ یک غذای ترکیهای است، اما هیچ گونه شواهدی وجود ندارد که نشان دهد ریشه این غذا مربوط به کشور ترکیه است. کوکورچ ترکیه با کوکورچ کشورهای دیگر متفاوت است. همچنین کوکورچ انواع متفاوتی دارد که در اینجا به آموزش کوکورچ مرغ میپردازیم.
طرز تهیه کوکورچ مرغ
اگر به ترکیه سفر کنید، رستورانهای کوکورچ زیادی را خواهید دید. کوکورچ اصلی که در ترکیه سرو میشود از روده بره تهیه میشود که باید خوب تمیز شده باشد، اما طرز تهیه کوکورچ مرغ با کوکورچ اصلی متفاوت است.
مواد لازم
- 1 عدد نان
- 500 گرم ران مرغ بدون استخوان
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 4 عدد فلفل دلمه ای سبز
- 2 عدد گوجهفرنگی
- 3 حبه سیر له شده
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- یک قاشق چایخوری آویشن خشک شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل تند
- نصف قاشق چایخوری زیره
طرز تهیه
در طرز تهیه کوکورچ مرغ طبق دستور زیر عمل کنید:
- پوست مرغ را بگیرید و تا جایی که میتوانید آن را خرد کنید.
- فلفل دلمهای را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
- گوجهفرنگی را هم خرد کنید. در این مرحله دقت کنید قسمت آبدار گوجهفرنگی برای این غذا نیاز نیست.
- تابه را روی شعله گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید تا گرم شود. سپس مرغ تکه تکه شده را به روغن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
- وقتی رنگ مرغ کمی تغییر پیدا کرد، فلفل دلمهای سبز خرد شده را اضافه کنید. وقتی فلفل دلمهای کمی نرم شد، به تدریج گوجهفرنگی خرد شده و سیر له شده را هم اضافه کنید.
- در این مرحله از طرز تهیه کوکورچ مرغ، مواد را خوب تفت دهید تا خوب پخته شوند.
- در نهایت، نمک و ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید.
- کوکورچ مرغ را میتوانید با نان سرو کنید.
https://yemek.com/tarif/tavuk-kokorec/