دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قویماق برای صبحانه

طرز تهیه قویماق یکی از دسرهای مشهور کشور آذربایجان است که در استان‌های اردبیل و آذربایجان شرقی نیز طرفداران زیادی دارد. قویماق که نوعی دسر محسوب می‌شود حاوی کالری زیادی است و از ساده‌ترین موادی تهیه می‌شود که به راحتی در هر آشپزخانه‌ای یافت می‌شود که عبارتند از آرد، آرد و آب.

از قدیم این دسر برای مادرانی پخته می‌شود که به تازگی زایمان کرده‌اند یا تحت مراقبت بعد از عمل جراحی هستند. برای طعم‌دهی بیشتر هنگام سرو از دارچین نیز استفاده می‌شود. این دسر که برای صبحانه پخته می‌شود باید گرم شود و در صورت سرد شدن مزه خودش را از دست می‌دهد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه استانبولی پلو

 

طرز تهیه قویماق

در طرز تهیه قویماق به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم

  • 100 گرم آرد گندم
  • 100 گرم کره
  • یک لیتر آب
  • کمی نمک
  • دارچین برای تزیین
  • شکر برای مزه‌دار کردن

طرز تهیه

کره را در یک تابه ذوب کنید و آرد را به آن اضافه کنید. زیر شعله را کم کنید و آرد و کره را خوب هم بزنید تا کره به‌طور کامل جذب آرد شود. هم زدن را ادامه دهید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   غذا با سیب زمینی

در این مرحله از طرز تهیه قویماق باید خمیر یکدستی حاصل شود. نمک را اضافه کنید و مواد را بپزید تا خمیر به رنگ طلایی درآید. معمولاً این مرحه 8 الی 10 دقیقه طول می‌کشد.

در حالیکه آرد در حال پختن است، آب را به جوش بیاورید. پس از اینکه آب به جوش آمد، آن را به تدریج به آرد و کره اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا از گلوله شدن خمیر پیشگیری کنید. آب باید کاملاً مخلوط شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت سیب‌ زمینی به روش مدیترانه‌ای و متفاوت

اجازه دهید مواد به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت متوسط بپزید. زمانی که کره بالا آمد، قویماق آماده است. قویماق را تا گرم است در بشقاب سرو بریزید و روی آن دارچین و شکر بپاشید.

 

https://travelinbaku.com/en/blog-detailed/127

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا