دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کورن داگ کره‌ای و تفاوت آن با کورن داگ آمریکایی

طرز تهیه کورن داگ کره‌ای یکی از غذاهای خیابانی مشهور کره‌ای مخصوصاً سئول است که اگر گردش شبانه در این شهر داشته باشید، کورن داگ را در اکثر خیابان‌های این کشور خواهید دید. اما این اسنک خوشمزه فقط مخصوص کره نیست، بلکه با گسترش به ژاپن، چین و تایوان و اروپا بیشتر مشهور شد. کورن داگ به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. درست کردن کورن داگ فقط 30 دقیقه طول می‌کشد.

 

طرز تهیه کورن داگ کره‌ای

در طرز تهیه کورن داگ کره‌ای از سوسیس، پنیر موزارلا یا ترکیبی از هر دو استفاده می‌شود. در اینجا به 4 نکته مهم اشاره می‌کنیم که این نکات باعث می‌شوند تا این کورن داگ متمایز از کورن داگ آمریکایی باشد.

  • فیلینگ کورن داگ کره‌ای فقط محدود به سوسیس نیست. پنیر، هات داگ ماهی، کیک برنجی کره‌ای یا ترکیبی از اینها را می‌توانید در طرز تهیه کورن داگ کره‌ای استفاده کنید.
  • از خمیر آرد ذرت استفاده کنید.
  • می‌توانید روی خمیر را با آرد سوخاری پانکو بپوشانید، چون تردتر می‌شود.
  • بعد از سرخ کردن روی آن کمی شکر بپاشید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شاک شوکا آسان و خوشمزه: صبحانه سالم آفریقایی

 

مواد لازم

در طرز تهیه کورن داگ کره‌ای به مواد زیر نیاز خواهیم داشتک

مواد لازم برای فیلینگ  

  • 4 عدد هات داگ
  • 250 گرم پنیر موزارلا
  • 10 عدد سیخ چوبی

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • 1 و نیم فنجان آرد چند منظوره
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • 100 میلی‌لیتر شیر
  • 1 عدد تخم‌مرغ
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورشت فندق قاتق

مواد لازم برای تاپینگ

  • 1 فنجان پودر سوخاری پانکو
  • 1 فنجان سیب‌زمینی سرخ شده به شکل مکعبی

دستور تهیه

  1. سوسیس‌ها و پنیر موازرلا را به تکه‌های 4 سانتی‌متری برش بزنید.

روی سینی یا روی یک بشقاب، پودر سوخاری پانکو را بریزید و مکعب‌های سرخ شده سیب‌زمینی رو داخل پودر بغلتانید.

سوسیس‌ها و تکه‌های پنیر موزارلا را به سیخ بکشید. می‌توانید به جای سوسیس فقط از پنیر موزارلا استفاده کنید.

  1. در یک کاسه، ترکیبات خشک را با هم مخلوط کنید و به آهستگی شیر و تخم‌مرغ را اضافه کنید. اگر به‌نظرتان خمیر خیلی ضخیم است، 20 میلی‌لیتر دیگر به آن شیر اضافه کنید. خمیر باید چسبنده باشد. این مخلوط را در یک لیوان بریزید.
  2. سیخ‌های کورن داگ را در لیوانی که پر از خمیر است فرو کنید.
  3. خمیر را از داخل لیوان بیرون بیاورید و در پودر سوخاری بغلتانید. می‌توانید ابتدا روی سیب‌زمینی سرخ شده بغلتانید، سپس پودر سوخاری بزنید که ترکیب این دو خیلی عالی می‌شود یا می‌توانید کورن داگ را به تنهایی و بدون سیب‌زمینی‌های مکعبی تهیه کنید.
  4. کورن داگ‌ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه در روغن زیاد و با دمای 160 تا 170 درجه سانتی‌گراد سرخ کنید. هر طرف کورن داگ را فقط 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید کافی است.
  5. بعد از اینکه کورن داگ‌ها سرد شدند، کمی شکر روی آن بپاشید و میل کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   همبرگر گیاهی

https://www.honestfoodtalks.com/korean-corn-dog-recipe/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *