دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کرپ کیک

هیچ دسر دیگری آرزو نکرده است که خانواده و دوستانش همانطور که این کیک کرپ خیره کننده اولین باری که من درست کردم انجام دهم. نمایشگاهی که به معنای کلمه ای است ، دارای لایه هایی از کرپ های شکلاتی تند و یخ زدگی سرشار از کره شکلات سفید است که در یک گاناش شکلاتی نیمه قطره ای وجود دارد.

عناصر
3/4 فنجان کره بدون آب ، مکعب
8 اونس شکلات تلخ ، خرد شده درشت
6 تخم بزرگ
2-1 / 2 لیوان شیر کامل
3 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1-1 / 2 فنجان آرد همه منظوره
1/3 فنجان شکر
1/8 قاشق چایخوری نمک
BUTTERCREAM CHOCOLATE WHITE:
8 اونس شکلات پخت سفید ، خرد شده
1/2 فنجان کرم شلاق سنگین
2-1 / 4 فنجان شکر
1 قاشق چای خوری تارتار
8 سفیده بزرگ تخم مرغ
2 فنجان کره بدون روغن ، نرم کنید
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
SEMISWEET CHOCOLATE GANACHE:
6 اونس شکلات نیمه تمام ، خرد شده
3/4 فنجان کرم شلاق سنگین
2-1 / 2 قاشق چایخوری شربت ذرت
1/8 قاشق چایخوری نمک
جهت ها
در مایکروویو ، کره و شکلات را ذوب کنید. هم بزنید تا یکدست شود. کنار بگذارید تا خنک شود. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، شیر ، وانیل و مخلوط شکلات خنک شده را صاف کنید. آرد ، شکر و نمک را ترکیب کنید. به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مدت 2 ساعت یا یک شب روی یخچال و فریزر قرار دهید. (خمیر پنیر ظاهر خواهد شد.)
برای کره ، در مایکروویو ، شکلات سفید را با خامه ذوب کنید. هم بزنید تا یکدست شود. کنار بگذارید تا خنک شود. در یک کاسه کوچک ، شکر و خامه تارتار را با هم مخلوط کنید.
سفیده های تخم مرغ را در یک دیگ بخار یا یک کاسه فلزی بر روی آب قابلمه قرار دهید. در مخلوط شکر هم بزنید. مرتباً تا زمانی که مخلوط به 120-130 درجه برسد ، گرم کنید (بیش از حد گرم نکنید). به آرامی هم بزنید ، به مدت 2 دقیقه در دمای 120-130 درجه نگه دارید. بلافاصله به یک کاسه مخلوط کن منتقل کنید.
با یک اتصال دلخواه ، 5 دقیقه با سرعت بالا ضرب و شتم کنید. سرعت را کاهش داده و به مدت 5 دقیقه یا تا سرد و سفت شوید. انتقال به یک کاسه بزرگ.
در همان کاسه مخلوط کردن با ضمیمه ویس ، کره و وانیل را بزنید تا سبک و کرک شود. ضرب و شتم در مخلوط شکلات سفید سرد. با استفاده از یک خلال ، یک چهارم از شیر آب را درون مخلوط کره مخلوط کنید تا هیچ لکه سفید باقی نماند. تاشوقه در محل باقی مانده. روی یخچال را بپوشانید.
یک 8 لایه روغنی را گرم کنید. ماهواره غیر رنگ بر روی حرارت متوسط؛ 2 قاشق سوپ خامه ای خامه ای را درون مرکز ماهیتابه بریزید. تابه را به طور یکنواخت بپوشانید و کج کنید. کوک کنید تا بالا خشک شود ، حدود 2 دقیقه؛ 15-20 ثانیه بیشتر طول کنید و بپزید. را به یک قفسه سیم بردارید. تکرار را با خمیر باقیمانده تکرار کنید ، و در صورت لزوم آبگرمکن روغنی کنید.
هنگام خنک شدن ، پشته ها را با کاغذ موم شده یا حوله های کاغذی در میان قرار دهید.
برای مونتاژ ، یک کرپ را روی یک بشقاب کیک قرار دهید. با 3 قاشق غذاخوری کره کره پخش کنید. لایه ها را تکرار کنید تا از 10 کرپ استفاده شود. 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. لایه بندی و سرد شدن را تا زمانی که 30 کرپ استفاده شود ، تکرار کنید و لایه ها را با کرپ خاتمه دهید. (کرپ های باقی مانده را برای استفاده دیگر ذخیره کنید.) یخچال کنید.
برای ganache شکلات را در یک کاسه کوچک قرار دهید. در یک قابلمه کوچک ، خامه ، شربت ذرت و نمک را فقط به جوش بیاورید. شکلات را بریزید. تا یکدست شوید گاهی اوقات سرد می شود ، تا وقتی که گانچ به یک قوام گسترش یابد. روی قسمت های بالای و طرف کیک پخش کنید. قبل از خدمت 1 ساعت یخچال و فریزر کنید.
ارزش غذایی
1 قطعه: 781 کالری ، 56 گرم چربی (31 گرم چربی اشباع) ، کلسترول 179 میلی گرم ، سدیم 192 میلی گرم ، کربوهیدرات 66 گرم (قند 53 گرم ، فیبر 2 گرم) ، 10 گرم پروتئین.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   علت گنبدی شدن کیک و روش ساده برای صاف شدن کیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *