طرز تهیه چیز کیک فرانسوی با چیز کیکهای معمولی دیگر متفاوت است. این چیز کیک بافتی نازک و کرهای دارد. این چیز کیک نیاز به پختن دارد و به خاطر زرده تخم مرغ بافت ابر مانندی پیدا میکند. برای این که به چنین بافتی دست پیدا کنید، باید سفیده و زرده تخممرغ را به صورت جداگانه هم بزنید.
چیز کیک فرانسوی
در طرز تهیه چیز کیک فرانسوی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
برای تهیه کراست چیز کیک، مواد زیر رو آماده کنید:
برای کراست چیز کیک
- 2 فنجان آرد بادام
- نصف فنجان کره نرم شده
- 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل یا عصاره وانیل
- 4 قاشق چایخوری شیرین کننده بدون قند
- 1 قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
مواد لازم برای فیلینگ چیز کیک
- 450 گرم پنیر خامهای
- 1/3 فنجان شیرین کننده بدون قند (یا معادل آن نصف فنجان شکر)
- 4 عدد تخم مرغ بزرگ (زرده و سفیده آن ها را باید جدا کنید)
- نصف فنجان خامه سنگین
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 2 قاشق چایخوری وانیل
برای تزیین
- توت فرنگی برای تزیین
طرز تهیه
در ابتدای طرز تهیه چیز کیک فرانسوی، فر را از قبل با دمای 190 درجه سلسیوس یا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
طرز تهیه کراست
15 دقیقه قبل از شروع طرز تهیه چیز کیک فرانسوی، کره را از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود. وقتی کره نرم شد، کره را با آرد بادام، شیرین کننده بدون شکر، پوست رنده شده لیمو و شیرین کننده وانیل با استفاده از همزن یا غذاساز هم بزنید.
مخلوط کراست را در قالب کیک بریزید و خوب با انگشتهایتان فشار دهید. سطح کراست باید تا حد امکان صاف و یکدست شود.
کراست را به مدت 8 الی 10 دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی شود. قالب را از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا کاملاً سرد شود. در این زمان میتوانید فیلینگ چیز کیک را درست کنید. دمای فر را تا 175 درجه سلسیوس یا 350 درجه فارنهایت کم کنید.
طرز تهیه فیلینگ چیز کیک
در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک فرانسوی، سفیده و زرده تخممرغ را از هم جدا کنید و کنار بگذارید.
با استفاده از همزن برقی، شیرین کننده بدون شکر و پنیر خامهای را هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس، زردهها را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و کرمی مانند شود.
خامه سنگین و وانیل را هم اضافه کنید و کل مخلوط را هم بزنید تا صاف شود. میتوانید در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک فرانسوی از کاردک پلاستیکی استفاده کنید.
با استفاده از همزن برقی تمیز، سفیده تخممرغ را در یک کاسه جداگانهای هم بزنید تا سفت شود. به آرامی سفیده تخممرغ را روی مخلوط فیلینگ چیز کیک بریزید. مراقب باشید مخلوط را بیش از حد هم نزنی.
فیلینگ چیز کیک را به قالب کیک منتقل کنید و روی آن را کاملاً صاف کنید. کیک را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سلسیوس یا 350 درجه فارنهایت بپزید. مواظب باشید چیز کیک نسوزد. وقتی بالای چیز کیک طلایی رنگ شد آماده است.
روی کیک را با توت فرنگی و یا تمشک تزیین کنید.
https://www.cookedandloved.com/recipes/french-cheesecake/