طرز تهیه پاستا لیمو با مرغ فقط 30 دقیقه از وقت شما را میگیرد و اگر همه مراحل را دقیق انجام دهید، مطمئن باشید پاستایی به سبک رستورانها تهیه خواهید کرد. ترکیب مرغ با پاستای آلفردو و خامه و لیمو همیشه بهترین نتیجه را میدهد.
طرز تهیه پاستا لیمو با مرغ
طرز تهیه پاستا لیمو با مرغ در واقع با سس آلفردو تهیه میشود که در آن از آب لیمو استفاده میشود. لیموی تازه همان چیزی است که طعم این غذا را با پاستای آلفردو تغییر میدهد.
مواد لازم
در طرز تهیه پاستا لیمو با مرغ به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم برای پاستای مرغ
- 12 اونس پاستای فوتوچینی یا اسپاگتی
- 750 گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست (دو عدد سینه مرغ که از وسط نصف کرده باشید)
- 1 عدد تخممرغ
- 1 قاشق غذاخوری شیر
- 1 فنجان آرد سوخاری
- نصف قاشق غذاخوری نمک به اضافه نمک بیشتر برای آب موقع پختن پاستا
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم برای سس لیمو
- 4 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 4 حبه سیر خرد شده
- 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 2 فنجان خامه فرم سنگین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1/3 فنجان پنیر پارمسان
- 1 قاشق غذاخوری جعفری برای تزیین
طرز تهیه
طرز تهیه پاستا لیمو با مرغ شامل دو قسمت است: درست کردن پاستا خامهای و درست کردن مرغ ترد. اگر همزمان با درست کردن پاستا بتوانید مرغ را هم تهیه کنید، فقط به 30 دقیقه زمان نیاز دارید.
پاستا را بپزید
تابه را از آب پر کنید و منتظر بمانید تا به جوش بیاید، سپس نمک را به آب اضافه کنید. پاستا را داخل آب بریزید و طبق دستور روی پاستا آن را بپزید.
مرغ لیمویی را تهیه کنید
- در حالیکه پاستا در حال پختن است، دو کاسه بردارید. در اولین کاسه، یک عدد تخممرغ و 1 قاشق غذاخوری شیر را با هم مخلوط کنید. در دومین کاسه هم یک فنجان پودر سوخاری، نصف قاشق غذاخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه را مخلوط کنید. سینه کامل مرغ را ز وسط دو قسمت کنید و هر قسمت را ابتدا در مخلوط تخممرغ، سپس در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.
- در این مرحله از طرز تهیه پاستا لیمو با مرغ، تابه را روی حرارت بگذارید و 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید و هر لایه مرغ را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. هر دو طرف مرغ را سرخ کنید تا حدی که دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد. مرغ را از تابه بردارید و منتظر بمانید تا کمی سرد شود، سپس آب لیمو را روی مرغ بریزید.
سس آلفردوی لیمویی
- تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری کره داخل تابه بریزید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود، سپس، دو حبه سیر خرد شده و 1/4 قاشق غذاخوری پودر پیاز را به کره اضافه کنید. سیر و پودر پیاز را به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
- 2 فنجان خامه سنگین و نصف قاشق غذاخوری نمک را به آن اضافه کنید. مرتب هم بزنید. زیر حرارت را کم کنید و در عین حال باز هم مرتب هم بزنید و به تدریج 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را در حین هم زدن اضافه کنید.
- در این مرحله از طرز تهیه پاستا لیمو با مرغ، 1/3 فنجان پنیر پارمسان به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. مواد را هم بزنید تا پنیر در خامه حل شود. در صورت نیاز کمی نمک به این سس اضافه کنید.
- سس را روی پاستا بریزید و با جعفری تازه تزیین کنید. در کنار پاستا مرغ را هم سرو کنید. قبل از سرو، مرغ را برش بزنید.
https://natashaskitchen.com/lemon-chicken-pasta/