اگر دوست دارید که یک نان خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه نا اهری
مواد اولیه نان اهری :
آرد ۶۰۰ گرم
روغن مایع ۱۴۰ گرم
ماست پرچرب ۱۶۰ گرم
پودر قند ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زنجبیل ۲ قاشق سوپخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
سرکه ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای رومال کردن :
زرده تخم مرغ ۲عدد
شیره انگور ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و پودر قند و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کش دار و حجیم بشه.
سپس ماست و سرکه و بکینگ پودر رو با قاشق در حد مخلوط شدن میزنیم و به ترکیب تخم مرغ ها اضافه میکنیم.
در این مرحله روغن رو هم اضافه میکنیم و مجددا مخلوطمونو با همزن در حد یک دقیقه میزنیم تا یک دست بشه.
در ادامه ارد و زنجبیل رو که از قبل سه بار الک کردیم طی سه مرحله به ترکیبمون اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم و سپس روشو با نایلون میپوشونیم و دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدیم تا خمیرمون استراحت کنه.
بعد استراحت روی سینی رو ارد می پاشیم و ۱۲۵ گرم از خمیر رو هربار برمیداریم و کامل پهنش می کنیم و روشو از ترکیبی که برا رومال اماده کردیم میزنیم و با چنگال یک بار به صورت افقی و یک یار به صورت عمودی روش طرح میندازیم درصورت دلخواه روش کنجد هم می پاشیم.
دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت یک ربع
این خمیر نیاز به ورز دادن با دست نداره و زمانی که میخوایم برای استراحت بذاریم یخچال حالت چسبندگی داره و بعد دو سه ساعت استراحت در یخچال خمیر سفت میشه و حالت چسبندگی نداره.
همه مواد رومال رو باهم مخلوط میکنیم.
زمان پخت به نسبت به فرتون می تونه متفاوت باشه و حرارت فر برقی حدود ۲۰ درجه بیش تر از دمای فر گازی هست.
دستور ذکر شده امتحان شده و به روش خونگی هست لطفا اندازه هارو تغییر ندید .( در فرآیند پخت نان اهری از امونیاک استفاده میشه که به خاطر شیمیایی بودن ترکیب از سرکه و بکینگ پودر استفاده شد)
منبع : khatoon_chef_