دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مرغ بالزامیک با لعاب مخصوص

طرز تهیه مرغ بالزامیک خیلی راحت است و می‌توانید فقط با صرف 30 دقیقه زمان آن را تهیه کنید. مرغ بالزامیک را می‌توانید با برنج یا کینوا میل کنید. مرغ بالزامیک یکی از بهترین انتخاب‌ها برای وعده شام است. می‌توانید این مرغ بالزامیک را با سینه مرغ هم درست کنید. فقط باید مواظب باشید سینه‌های مرغ موقع پخت سفت نشده باشند.

 

طرز تهیه مرغ بالزامیک

در طرز تهیه مرغ بالزامیک به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 1/4 فنجان روغن زیتون اصل
  • 3 قاشق غذاخوری لعاب بالزامیک
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری عسل
  • آب یک عدد لیمو
  • 4 تا 5 جبه سیر بزرگ خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • نصف قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
  • 8 تکه مرغ بدون استخوان و بدون پوست (تقریباً 750 گرم)
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سالاد الویه

دستور تهیه

  1. در ابتدای طرز تهیه مرغ بالزامیک در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، لعاب بالزامیک، رب گوجه‌فرنگی، عسل و آب لیمو را اضافه کنید. حبه‌های سیر، آویشن، پونه کوهی و پاپریکای شیرین را هم اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید.
  2. بعد از اینکه مرغ خشک شد، به آن کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
  3. مرغ را به مخلوط اول اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ طعم‌دار شود. مخلوط را به مدت چند دقیقه کنار بگذارید و در عین حال فر را روشن کنید (اگر وقت کافی دارید، روی مواد را بپوشانید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید).
  4. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی فر را در وسط فر قرار دهید.
  5. مرغ را به تابه پخت انتقال دهید و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانیکه مرغ به‌طور کامل پخته شود، در فر بپزید (دمای مرغ بعد از پخته شدن باید 165 درجه فارنهایت باشد).
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه املت انار

 

طرز تهیه لعاب بالزامیک

در طرز تهیه مرغ بالزامیک به لعاب بالزامیک نیاز داریم که با داشتن سرکه بالزامیک به‌راحتی می‌توانید آن را تهیه کنید:

  • یک فنجان سرکه بالزامیک و 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای را در یک تابه بریزید و منتظر بمانید تا بجوشد.
  • زیر حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا به مدت 20 دقیقه روی شعله گاز بماند. مخلوط را گهگاهی هم بزنید.
  • مخلوط را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا به‌طور کامل سرد شود. این مرحله خیلی مهم است، چون هر چقدر بماند لعاب غلیظ‌تری خواهد شد.
  • لعات بالزامیک را می‌توانید به مدت 1 تا 2 هفته در یخچال قرار دهید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی

https://www.themediterraneandish.com/easy-balsamic-chicken/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *