میدونستین باید مرباها رو بدون اضافه کردن هیچ آبی بپزین تا کپک نزنه و غلظت و طعم مرباتونم فوق العاده بشه✔اینم یه فوت مهم استفاده کنین و دعام کنین
ما در مطالب قبلی طرز تهیه : مربا به، مربا گل محمدی، مربای تمشک و مربای شاه توت رو باهم برسی کردیم حالا باهم باشیم با مربای زردک
راستی تا فصل زردک تموم نشده اگه دسترسی دارین حتما مربا رو درست کنین که ضد سرطانه، طبعش گرمه ، مقوی قلب و مغز هستش و سرشار از آنتی اکسیدان و منبع پتاسیمه
هر چی از خواصش بگم کمه و عطر و طعمشم بینظره
مواد لازم:
زردک ؛ یک کیلو
شکر ؛ یک کیلو
چوب دارچین ؛ چن تیکه
هل ۳ الی ۴ عدد شکسته شده
زعفران ؛ یک ق غ دم شده
آبلیمو ؛ یک ق غ
طرز تهیه؛
ابتدا زردکا رو تمیز بشورید پوست بگیرین و ب اندازه دلخواه خرد کنین هر چی ریز تر بهتر
بعد که کامل خرد شد شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت بدین
بعد ۲۴ ساعت زردکا آب میندازه با همون قدر آب روی گاز بزارید تا شروع کنه ب جوشیدن بعد زیر گاز رو خیلی کم کنین و چوب دارچین و (هل رو بشکنید و تو کیسه توری بزارید) و زعفران رو اضافه کنید و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت اجازه بدید کامل بپزه آخرای پخت ۱ ق غ آبلیمو اضافه کنید و تمااام نوش جانتون
داخل شیشه و جای سرد و خنک نگه دارین
عطر و طعمش بینظیره