اگر دوست دارید که یک قطایف خوشمزه عربی درست کنید با من همراه باشید.
باهم در پست قبلی پشمک خانگی، گز، گوش فیل، فالوده درست کردیم و حالا بهم هستیم با طرز تهیه قطایف عربی خوشمزه
مواد لازم :
آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
سمید ۱/۴ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق کوچک
آب ۲ لیوان
همه ی مواد در مخلوط کن ریخته و میکس کنید که یه مایع نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ بدست آید مثل ماست سون باشه
نیم ساعت مایع رو در ظرف سر بسته بزارید استراحت کند
بعد مایع در جا سسی پلاستیکی ریخته در تابه نچسب ریخته به اندازه ی یه دایره کوچک مثل پن کیک
فقط ته خمیر که سرخ شد روش حباب زد بردارید
و لای پارچه بزارید تا خشک نشه سپس لاش رو خامه صبحانه (آبکی نباشه ) یا پنیر خامه ی گذاشته
و لبه هاش رو بهم بیارید و در روغن سرخ کنید
وقتی سرخ شد قطایف در شیره انداخته
برای شیره
۱ لیوان شکر
۱/۲ لیوان آب
کمی آب لیمو
کمی زعفران
مواد لازم شربت بار:
یک پیمانه آب
دو پیمانه شکر
یک قاشق سوپ خوری گلاب
یک دوم قاشق چایی خوری زعفران سابیده
یک دوم قاشق چایی خوری پودر هل
یک قاشق غذا خوری گلوکز مایع
یک دوم قاشق چایی خوری جوهر لیمو یا آبلیمو
مواد لازم خمیر:
یک پیمانه آرد سفید
یک دوم پیمانه سمولینا
دو قاشق سوپ خوری شکر
یک قاشق چایی خوری بیکینگ پودر
یک دوم قاشق چایی خوری خمیر مایه فوری
یک الی دو قاشق چایی خوری وانیل شکری
کمی نمک
یک پیمانه آب
یک دوم پیمانه شیر
مواد لازم مایه میانی قطایف:
این مواد و میزانش سلیقه ای هست
شما میتونید مثل من ،مقدار دلخواهی از یسری مغز ها مثل پسته، گردو یا بادوم با یک الی دو قاشق پنیر ماسکارپونه و کمی هل یا دارچین مخلوط کنید که کمی حالت خمیری و چسبنده داشته باشه(مثل ویدیو)و از اون به عنوان مغزی قطایف استفاده کنیدو یا یا فقط از پنیر خامه ای به عنوان مغزی استفاده کنید
شریت بار اول از همه آماده کنید چون باید حتما خنک باشه که قطایف هارو توش بزارید
قطایف ها هرچی بیشتر توی شربت بار بمونن شربت بیشتری جذب میکنن پس طبق سلیقه خودتون از حداقل ۳ دقیقه تا حد اکثر ۷ دقیقه اونها رو توی شربت بار بزارید
روغن زمان سرخ کردن قطایف ها حتما کاملا دااغ و شعله متوسط باشه
شربت بار رو موقع جوشیدن و توی تام خنک شدن مدام هم نزنید