وقتی که فصل بهار میرسد فوراً به فکر طرز تهیه چیز کیک ژلهای میافتم. من خودم اگر بخواهم فقط یک میوه برای چیز کیک انتخاب کنم، قطعاً جز توتفرنگی هیچ میوه دیگری انتخاب نمیکنم. توتفرنگی هم شیرین و هم آبدار است. حالا این میوه خوشمزه در ترکیب شدن با چیز کیک ژلهای تبدیل به یک ترکیب فوقالعاده میشود.
طرز تهیه چیز کیک ژلهای
در طرز تهیه چیز کیک ژلهای به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
این چیز کیک دارای 5 لایه است. میتوانید لایههای میوه و یا ژله و کراست را با هم جایگزین کنید.
مواد لازم برای کراست کراکر گراهام
- 1 فنجان کراکر گراهام عسلی (100 گرم) که ریز خرد شده باشد
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای روشن (15 گرم)
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین (1 گرم)
- 1/4 قاشق چایخوری نمک (1 گرم)
- 3 و نیم قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده (50 گرم)
مواد لازم برای چیز کیک
- 225 گرم پنیر خامهای
- 3و نیم قاشق غذاخوری شکر ریزدانه
- 2 قاشق غذاخوری خامه ترش (30 گرم)
- 2 قاشق چایخوری پودر قند
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری آب لیمو
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف فنجان خامه فرم گرفته سنگین
مواد لازم برای لایه ژلهای توتفرنگی
- 2 فنجان توتفرنگی خرد شده (300 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه (30 گرم)
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (15 گرم)
- 1 بسته پودر ژلاتین + 1/4 فنجان آب سرد
مواد لازم برای لایه ژله لیمویی
- 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین + 1/4 فنجان آب سرد
- 1/4 فنجان شکر ریزدانه
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1 فنجان آب (250 میلیلیتر)
- 10 الی 15 عدد توتفرنگی کوچک
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه چیز کیک ژلهای، قالب را باید آماده کنید. داخل قالب را با کره چرب کنید و یک کاغذ روغنی داخل آن پهن کنید.
- با استفاده از غذاساز، کراکرهای گراهام را به شکل پودر دربیاورید. اگر غذاساز ندارید، میتوانید کراکرها را داخل کیسه فریزر بریزید و خوب له کنید.
- بعد از اینکه کراکرها را به شکل پودر درآوردید، آنها را در یک کاسه بریزید و با شکر قهوهای، دارچین و نمک مخلوط کنید.
- کره را به مدت 10 الی 30 ثانیه در مایکروویو ذوب کنید. کره را داخل مخلوط کراکر گراهام بریزید و خوب هم بزنید.
- این مخلوط را داخل قالبی که از قبل آماده کردهاید بریزید. محکم فشار دهید تا سطح آن صاف شود.
- در یک کاسه متوسط، از یک همزن برقی استفاده کنید و پنیر خامهای و شکر ریزدانه را با سرعت متوسط هم بزنید. برای این مرحله از طرز تهیه چیز کیک ژلهای، 2 الی 3 دقیقه زمان نیاز است.
- خامه ترش، پودر قند، نمک، آب لیمو و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. تقریباً دو تا 3 دقیقه هم زدن را ادامه دهید.
- در یک کاسه متوسط، خامه فرم گرفته سنگین را بریزید و هم بزنید. دقت کنید که نباید بیش از حد هم بزنید. اگر بیش از حد هم بزنید، بافت کره غلیظ میشود.
- خامه فرم گرفته را در مخلوط پنیر خامهای بریزید و به آرامی با کاردک هم بزنید. فقط در حدی هم بزنید که خامه در پنیر مخلوط شود.
- با استفاده از یک کاردک، لایه دوم را روی کراست کراکر گراهام بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.
- در یک تابه کوچک، توتفرنگیهای خرد شده، شکر ریزدانه و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط به پایین بپزید تا توتفرنگیها کمی بپزند و شبیه سس سیب شوند. 10 تا 15 دقیقه زمان برای پختن توتفرنگیها کافی است. سس توتفرنگی را از صافی رد کنید.
- در طرز تهیه چیز کیک ژلهای، وقتی توتفرنگیها در حال پختن هستند، در یک کاسه متوسط، 1/4 فنجان از آب سرد را اندازهگیری کنید. پودر ژلاتین را داخل آب بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه بمند تا ژلاتین آب را جذب کند.
- سس توتفرنگی را داخل یک کاسه بزرگی بریزید. مخلوط ژلاتین را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مطمئن باشید که سس توتفرنگی حتماً گرم باشد و موقع اضافه کردن به ژلاتین داغ نباشد.
- اجازه دهید مخلوط توتفرنگی و ژلاتین به مدت 5 دقیقه سرد شود. چیز کیک را از فریزر بیرون بیاورید و به آرامی روی ژلاتین توتفرنگی بریزید. حالا چیز کیک را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
- حالا در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک ژلهای، در یک کاسه کوچک، آب لیمو، شکر و آب رو با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزندی تا شکر در آب حل شود.
- وقتی لیموناد روی شعله گاز در حال پختن است، 1/4 فنجان از آب سرد رو اندازه بگیرید و پودر ژلاتین رو داخل این آب بریزید و مخلوط کنید. 5 دقیقه منتظر بمانید تا ژلاتین جذب آب شود.
- لیموناد گرم رو در یک کاسه بریزید. مخلوط ژلاتین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. در هنگام اضافه کردن لیموناد مطمئن باشید که لیموناد گرم باشد و زیاد داغ نباشد.
- اجازه دهید مخلوط ژلاتین به مدت 10 دقیقه سرد شود. چیز کیک را از یخچال بردارید، توتفرنگیها را در کنار لبههای چیز کیک و وسط چیز کیک قرار دهید. به آرامی نصف ژلاتین را روی توتفرنگیها بریزید. چیز کیک را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
- بعد از اینکه ژله خودش را گرفت، بقیه ژله را روی چیز کیک بریزی و حداقل به مدت 12 ساعت و یا تمام شب را در یخچال بگذارید.
https://takestwoeggs.com/strawberry-jelly-cheseecake/