همبرگر مرغ
فیله مرغ 500 گرم
تفاله پیاز متوسط1 عدد
سیر2حبه
پودر سخاری 2 ق غ
نمک – فلفل -زردچوبه- جوز هندی- زنجبیل- پاپریکا-تخم گشنیز دارچین( ادویه مخصوص همبرگر )
نان همبرگری
کاهو – گوجه – خیار شور- پیاز
پیاز را رنده ریز کرده آب پیاز را کاملا گرفته بعد
همه مواد را داخل غذاساز ریخته تا خوب مخلوط شده و ورز بخورند. خمیر آماده شده را به توپک هایی به اندازه پرتقال در می آوریم و هر توپک جداگانه داخل نایلون فریزر پهن می کنیم.
سپس خمیرهای پهن شده را به مدت یک ساعت داخل فریزر می گذاریم و بعد داخل روغن سرخ یا با تابه گریل می کنیم.
نوش جونتون
دستور دوم همبرگر مرغ
مواد لازم؛
سینه و ران مرغ چرخ شده 400 گرم
سیر 2 حبه
پودر سیر نصف ق م
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه، قرمز و پولبیبر هر قدر که دوست دارید تند بشه
سس خردل یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد کامل
پیاز رنده شده و آب گرفته یک عدد درشت
قارچ 4 تا 5 عدد
راستی اگه دوست داشتید می توایند طرز تهیه نان همبرگر رو هم ببنید
اول از همه قارچ هارو رنده یا با غذاساز خورد میکنیم بعد تفت میدیم که آبش گرفته بشه نمک و فلفل هم میزنیم.
همه مواد رو با هم ورز دهید بعد یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم
بین کاغذ روغنی یا نایلون فریزر به صورت گرد یا مستطیل شکل بدید و سرخ و روی آن از پنیر گودا ورقه ای استفاده کرده و نوش جان کنید.
میتونید تو فریزر نگهداری کنید تا فوری بتونید ازش استفاده کنید.