اگه دوست دارید توی عید شیرینی نخودچی خوشمزه درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید.
ما در پست های قبلی باهم تارت سیب با روغن مایع، شیرینی مرنگ پفکی، شیرینی دانمارکی، شیرینی کاک، شیرینی کشمشی و شیرینی ناپلئونی باهم درست کردیم و حالا طرز تهیه شیرینی نخودچی
مواد لازم:
آرد نخودچی ۳۷۰ گرم
روغن جامد صاف قنادی ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
نصف قاشق چایخوری پودر هل
آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند الک شده و روغن جامد صاف قنادی رو حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا سبک و خامه ای بشه وسط کار حتما دور گیری کنید تا یکدست و مخلوط بشه
پودر هل رو اضافه کنید
آرد نخودچی الک شده رو کم کم به مخلوط اضافه میکنیم و با دور کند همزن یا بانوک انگشتان ورز میدیم
بعد ۳ بار از چرخ گوشت رد میکنیم تا زمانی که کاملا موادمون نرم بشه
مواد بعد از چرخ شدن حسابی نرم میشن طوری که نمیشه قالب زد داخل نایلون فریزر بزارید و یکساعت بزارین خمیر داخل محیط استراحت کنه و بعد از اون ۱ الی ۲ قاشق آرد سفید اضافه میکنیم تا بتونیم خمیر رو قالب بزنیم
خمیر رو زیاد ورز ندید تا به روغن بیفته و بافت شیرینی خراب بشه
برای قالب زدن حتما باید ترک های خمیر رو بگیرید و قالب رو به آرد نخودچی بزنید تا خمیر به قالب نچسبه
بدون نیاز به فاصله داخل سینی فر بچینید و با زعفران یا پودر پسته طبقه وسط فر از یکربع قبل گرم شده بزارید
برای فرهای برقی دمای ۱۴۰ و فرهای گازی دمای ۱۶۰ درجه بعد ازیکربع چک شود تا زمانی که یکم زیر شیرینی طلایی شد کافیه من ۲۰ دقیقه گذاشتم
در توستر با کمترین درجه یعنی ۱۰۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه در طبقه بالای آن بزارین
بدون فر: داخل قابلمه از قبل گرم شده یه رینگ بزارین و سپس سینی شیرینی داخل قابلمه رو رینگ بزارین و دم کنی بزارین به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
آموزش انواع شیرینی بدون فر رو چند روز دیگه داخل استوری میزارم پس حتما استوری دنبال کنید
بعد از پخت به هیچ عنوان دست نزنین چون پودر میشه بزارین کاملا سرد بشه
نوش جان
شما هم از تجربیات خودتون اینجا بگین و سوالی داشتین زیر این پست بپرسین