دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی

با من همراه باشید با یک شیرینی خوشمزه مرنگ خوشمزه پفکی

ما در مطلب های قبلی با هم شیرینی دانمارکی، شیرینی شکلمه، شیرینی کاک، شیرینی کشمشی، شیرینی ناپلئونی حالا باهم می خوایم یه مرنگ خوشمزه پفکی درست کنیم

طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی

خب بریم سراغ مواد اولیه😚

⛔️سفیده تخم مرغ : 100 گرم تقریبا دو عدد

⛔️پودر قند الک شده : یک پیمانه معادل 200 گرم

⛔️آب لیموترش : یک چهارم قاشق چای خوری بدون لرد و هسته

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترشی لیته

⛔️وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

رنگ خوراکی و اسانس به دلخواه

ماسوره و قیف

دمای مورد نیاز فر 100 درجه سانتی گراد و مدت زمان لازم برای پخت شیرینی یک ساعت

▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆

چند تا نکته ی مهم که حتما باید رعایت کنید تا کیفیت شیرینی هاتون خوب بشه

برای پخت این شیرینی از یک ساعت قبل فر رو با دمای ۱۰۰ تا ۱۲۰ درجه روشن کنید و اجازه بدید حسابی گرم بشه.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   سوپ تاکو

در فر نباید کاملاً بسته باشه با یه قاشق چوبی در فرو یه کوچولو باز بذارید.

بعد از پخت شیرینی در فرو باز نمی کنیم و حدود نیم ساعت شیرینی رو میذاریم داخل فر بمونه.

اگه اسانس خاصی مد نظرتونه میتونید همزمان با اضافه کردن آب لیمو و وانیل اسانس هم اضافه کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سرداشی یکی از بهترین کباب‌های ایران

سفیده تخم مرغ رو حتما نیم ساعت در دمای محیط قرار بدین.مواظب باشید حتی یک قطره زرده نباید به سفیده قاطی بشه چون شیرینی خراب میشه.

پره های همزنتون کاملا تمیز و خشک باشه.

دقت کنید این شیرینی باید با کمترین دمای فر پخته بشه .حرارت زیاد باشه شیرینی میسوزه.

برای اینکه شیرینی خوبی داشته باشید بهتره برای اندازه کردن مواد از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *