طرز تهیه شیرینی قندی یکی از شیرینیهای کلاسیک و خوشمزهای است که در آن از ترکیبات سادهای استفاده میشود. حتماً شما هم مثل من عاشق شیرینیهایی هستید که خیلی زود تهیه میشوند و طرز تهیه آنها راحت است. نگران نباشید طرز تهیه این شیرینی هم راحت است و فقط در عرض سی دقیقه تهیه میشود.
طرز تهیه شیرینی قندی
طرز تهیه شیرینی قندی خیلی راحت است و نیاز به تلاش زیادی ندارد.
مواد لازم
- دو و نیم فنجان آرد چند منظوره (354 گرم)
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین و بکینگپودر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 1 و نیم فنجان شکر
- یک فنجان کره بدون نمک، نرم شده باشد
- 1 عدد تخممرغ بزرگ
- یک عدد زرده تخممرغ
- 1 قاشق غذاخوری وانیل
دستور تهیه
- فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن کنید و آماده نگهدارید.
- آرد، بکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در ظرف میکسر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- تخممرغ، زرده تخممرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
- ترکیبات خشک را اضافه کنید و تا زمانیکه خوب مخلوط شوند هم بزنید.
- با اسکوپ کوکی کمی از خمیر را بردارید (در صورت نبودن قاشق کوکی، یک و نیم قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و به شکل توپ بردارید) و روی کاغذ روغنی به فصله 2 اینچ از هم قرار دهید.
- خمیر را به مدت 9 الی 11 دقیقه در فر بپزید. وقتی یک طرف شیرینی پهت، طرف دیگر را برگردانید و بپزید.
- بعد از این که شیرینی پخته شد، اجازه دهید تا شیرینی سرد شود و سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً سرد شود.
نحوه نگهداری از شیرینی قندی
- خمیر شیرینی را میتوانید تهیه کنید و در فریز و یا یخچال نگه دارید. اگر میخواهید خمیر را در فریزر یا یخچال نگه دارید، مقدار آرد را به 2 و 1/4 فنجان کاهش دهید.
- اگر خمیر را در فریزر نگه داشتهاید، فوراً آن را در محیط بیرون نگذارید، بلکه مدتی در یخچال بگذارید.
- شیرینیهای قندی را در ظرف دربسته نگه دارید.
- شیرینیهای قندی را میتوانید در دمای اتاق، یخچال یا فریزر نگه دارید.
- شیرینیهای قندی به مدت 3 روز در دمای اتاق میمانند، در یخچال تقریباً به مدت 1 هفته میمانند و در فریزر میتوانید به مدت 3 ماه نگه دارید.
نکات مفید برای پخت شیرینی قندی
کره باید نرم باشد، برای همین یک یا دو ساعت قبل از تهیه شیرینی کره را در دمای اتاق نگه دارید. اگر عجله دارید و یا یادتان رفته است که کره را از یخچال بیرون بیاورید، میتوانید هر طرف کره را به مدت 3 ثانیه در مایکروویو گرم کنید.
توصیه میکنم در طرز تهیه شیرینی قندی از آرد اضافی ( در کل 2 و 2/3 فنجان) استفاده کنید یا خمیر را به مدت 30 تا 60 ثانیه قبل از پخت سرد کنید.
اگر میکسر برقی ندارید میتوانید در میکسر دستی استفاده کنید.
در طرز تهیه شیرینی قندی میتوانید به شیرینی کمی شکلات چیپسی هم اضافه کنید.
اگر میخواهید از قند رنگی روی شیرینی استفاده کنید، قبل از پخت این نوع شکر را روی شیرینی بپاشید.
برای اینکه طعم شیرینی عالی شوید میتوانید نصف قاشق چایخوری عصاره لیمو به شیرینی اضافه کنید.
اگر دوست ندارید این شیرینی زیاد شیرین شود میتوانید مقدار شیرینی را تا 1/4 فنجان کاهش دهید.
https://www.cookingclassy.com/sugar-cookies/