طرز تهیه شاک شوکا خیلی آسان است و همچنین صبحانه سالمی محسوب میشود که در قسمتهایی خاورمیانه و آفریقای شمالی سرو میشود. این غذای ساده ترکیبی از گوجهفرنگی، پیاز، سیر، ادویه و تخممرغ است. مطمئن باشید بعد از خوردن این غذای خوشمزه دلتان میخواهد باز هم بخورید. شاک شوکا به معنای «یک مخلوط» است. احتمالاً اگر در اینترنت سرچ کنید با انواع آن روبهرو خواهید شد، برای مثال شاک شوکای سبز با کلم بروکسل و اسفناج و شاک شوکای پرتقال با کدو حلوایی. همچنین میتوانید پنیر فتا هم به آن اضافه کنید.
طرز تهیه شاک شوکا
طرز تهیه شاک شوکا کمتر از 30 دقیقه طول میکشد.
مواد لازم
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
- 1 عدد فلفل قرمز خرد شده
- 4 حبه سیر که ریز خرد شده باشد
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا
- 1 قاشق چایخوری زیره
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- نیم تا یک کیلو گوجهفرنگی
- 6 عدد تخممرغ بزرگ
- نمک و فلفل
- گشنیز خرد شده
- برگ جعفری خرد شده برای تزیین
طرز تهیه
- روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط گاز بگذارید. فلفل قرمز خرد شده و پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز شفاف شود.
- سیر و ادویهها را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم تفت دهید.
- گوجهفرنگیها را از قبل در آب جوش قرار دهید و بعد از اینکه سرد شدند پوست گوجهها را بگیرید و داخل تابه قبلی بریزید و به کمک قاشق گوجهها را له کنید. کمی نمک و فلفل بریزید و مواد را بپزید.
- تخممرغها را در وسط گوجهها بشکنید. در تابه را بگذارید و به مدت 5 الی 8 دقیقه بپزید.
- در انتها با جعفری و گشنیز خرد شده تزیین کنید.
- در صورت تمایل در طرز تهیه شاک شوکا میتوانید پنیر فتا هم به مواد اضافه کنید که باعث خوشمزه شدن شاک شوکا میشود.
https://downshiftology.com/recipes/shakshuka/