طرز تهیه سوپ هویج با طعمی باورنکردنی از هویج برشته شده و پیاز، تاهینی، زنجبیل و زیره تشکیل شده است. این سوپ را بهراحتی میتوانید در خانه تهیه کنید و مدت زمانی که باید برای آن صرف کنید زیر یک ساعت است.
طرز تهیه سوپ هویج
اگر طرز تهیه سوپ هویج مخصوص روزهای سرد زمستانی است. هم طعم آن بینظیر است و هم سرشار از مواد مغذی است.
مواد لازم
- 750 گرم هویج خرد شده
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 فنجان آب گوشت (میتوانید از آب سبزیجات هم استفاده کنید)
- 1/4 فنجان تاهینی
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
- نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا و زیره
- 2 قاشق چایخوری نمک
- جعفری خرد شده برای تزیین
- 14 اونس آرد نخودچی
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مخمر مغذی
- 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر و نمک
طرز تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ هویج خامهای، فر را با حرارت 425 درجه فارنهایت روشن کنید. هویج خرد شده و پیاز نگینی را روی ورق پخت بزرگ بریزید و با روغن زیتون مخلوط کنید. مخلوط هویج و پیاز را در فر به مدت 35 تا 40 درجه فارنهایت برشته کنید.
- نخودها را بشویید و سپس خشک کنید، سپس نخودها را به ورق پخت انتقال دهید. نخود را با روغن زیتون، مخمر مغذی، پودر سیر و نمک دریایی مخلوط کنید. این مخلوط را همراه با هویجها در فر قرار دهید و اجازه دهید مواد به مدت 30 تا 45 دقیقه برشته شوند یا تا زمانیکه ترد شوند منتظر بمانید.
- در این مرحله از طرز تهیه سوپ هویج خامهای، هویج و نخود برشته شدند، آنها را همراه با آب گوشت، تاهینی، زنجبیل، پودر پاپریکا، زیره و نمک در بلندر قرار دهید. مواد را در بلندر هم بزنید تا همه مواد صاف و یکدست شوند.
- سوپ را در تابه متوسطی بریزید و اجازه دهید مواد کاملاً بپزید.
- روی سوپ را با کمی نخود و جعفری خرد شده تزیین کنید.
https://www.theendlessmeal.com/creamy-roasted-carrot-soup/