طرز تهیه سس پنیر چدار واقعاً راحت است و یک سس چند منظوره محسوب میشود. در پایه این سس از سس سفید ساده و پنیر رنده شده استفاده میشود که باعث میشود سسی خوشمزه تهیه کنید و برای انواع غذاها از این سس استفاده کنید. از این سس کلاسیک میتوانید بر روی بروکلی، گل کلم، لوبیا سبز یا دیگر سبزیجات استفاده کنید. مزه پاستا با این سس عالی میشود و از خوردن آن سیر نخواهید شد. حتی میتوانید این سس را به برنج یا هر غذایی که دوست دارید اضافه کنید.
طرز تهیه سس پنیر چدار
در طرز تهیه سس پنیر چدار به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
نصف قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری خردل خشک
1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه (یا فلفل سفید)
1 و 1/2 فنجان شیر (یا خامه سبک)
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
دستور تهیه
- همه مواد را آماده کنید.
- کره را بر روی تابه با حرارت متوسط به پایین گرم کنید تا کره ذوب شود. سپس از روی حرارت بردارید. کره را با آرد، نمک، خردل خشک و فلفل مخلوط کنید.
- دوباره تابه را بر روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا مواد بپزند، به مدت یک دقیقه مرتب هم بزنید.
- بهتدریج شیر یا خامه سبک را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
- پختن مواد را ادامه دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسید. زیر حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
- در این مرحله از طرز تهیه سس پنیر چدار، پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملاً در مواد ذوب شود و سس صاف شود. مواد سس را خوب هم بزنید.
- سس را روی پاستا یا هر غذایی که دوست دارید بریزید و میل کنید.
نحوه استفاده از سس پنیر چدار
بعد از اینکه طرز تهیه سس پنیر چدار را امتحان کردید، نوبت به استفاده از آن در انواع غذاها میرسد:
ماکارونی و پنیر
برای اینکه خیلی سریع ماکارونی و پنیر را با هم درست کنید، سس پنیر چدار را با 3 تا 4 فنجان ماکارونی پخته شده و آبکشی شده مخلوط کنید. موقع دم گذاشتن ماکارونی بین ماکارونی کمی کره بریزید و اگر دوست داشتید، کمی هم پنیر بریزید. اجازه دهید در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 250 دقیقه بپزد.
سیبزمینی پخته شده شکمپر با بروکلی
4 تا 6 عدد سیبزمینی را بپزید. داخل سیبزمینیها را با چنگال باز کنید. روی سیبزمینیها را بروکلی بگذارید و سس پنیر چدار را روی بروکلیها بریزید.
ساندویچ مرغ یا بوقلمون
4 برش نان تست را روی ورق پخت قرار دهدی. روی هر نان تست، برشهای مرغ یا بوقلمون پخته شده را قرار دهید و یک ردیف هم گوجهفرنگی بگذارید. روی ساندویچ سس پنیر چدار بریزید. ساندویچ را کمی روی حرارت قرار دهید و میل کنید.
نحوه ذخیره سس و دوباره گرم کردن آن
سس پنیر چدار را میتوانید به مدت بیش از دو روز در یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن سس پنیر چدار کافی است سس را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
Easy Cheddar Cheese Sauce – thespruceeats