دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سرداشی یکی از بهترین کباب‌های ایران

طرز تهیه سرداشی یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای تهیه کباب است. همانطور که می‌دانید برای تهیه کباب از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که سرداشی هم یکی از همین‌ها است. برای تهیه این کباب به زمان کمی نیاز دارید و بسیار هم خوشمزه است.

طرز تهیه سرداشی

طرز تهیه سرداشی یکی از بهترین کباب‌های ایران

در طرز تهیه سرداشی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

گوشت گوسفندی: 400 گرم

پیاز: 3 عدد

سیب‌زمینی: 2 عدد

گوجه‌فرنگی: 1 عدد

نمک و فلفل به اندازه لازم

دستور تهیه

در ابتدا شاید فکر کنید که کباب سرداشی همان کباب تابه‌ای است اما اینطور نیست و کمی با کباب تابه‌ای فرق دارد. مراحل پخت کباب سرداشی اینگونه است که باید در فر یا اجاق تهیه شود، در غیر این صورت مزه خوبی به خود نمی‌گیرد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی کنجدی

اما چیزی که این کباب را از دیگر کباب‌ها متمایز کرده است چیزی نیست جز گیاهی به نام مرزنجوش که فقط در شهر همدان یافت می‌شود.

مواد خام را رنده کنید

در ابتدا باید مواد خام را رنده کنید. منظور از مواد خام، سیب‌زمینی و پیاز است. البته بعد از اینکه رنده کردید، باید آب آنها را بگیرید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید اما این نکته را به یاد داشته باشید که گوشت و سیب‌زمینی و پیاز باید به خوبی در هم مخلوط شوند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورانی اسفناج

 

مواد را ورز دهید

حالا  وقت ورز دادن مواد است. باید آنقدر مواد را ورز دهید تا حالت چسبندگی به خود بگیرد و مواد داخل آن مشخص نباشد.

 

مواد را اضافه کنید

حالا مواد را روی تابه قرار دهید و روی آن برش‌های سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی قرار دهید. اگر می‌خواهید کباب سرداشی مزه بهتری داشته باشید، می‌توانید کمی برش فلفل شیرین نیز روی مواد قرار دهید.

 

مرحله پخت

دمای مورد نیاز در فر برای پختن کباب سرداشی باید حدود 140 درجه سانتی‌گراد باشد. کباب را داخل فر بگذارید تا بپزد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ تاکو با گوشت چرخ کرده

برای پخت این کباب در فر به بیش از دو ساعت زمان نیاز دارید. اگر دمای فر را زیاد کنید، ممکن است سطح گوشت پخته شود اما داخل آن خام بماند. بنابراین باید با دمای پایین پخته شود.

می‌توانید کمی روغن در تابه بریزید تا از چسبیدن گوشت به تابه جلوگیری کنید.

نکات مهم

برای خوشمزه کردن کباب سرداشی می‌توانید از انواع ادویه‌ها مانند سماق، مرزنجوش، دارچین و زردچوبه استفاده کنید. همچنین با استفاده از زعفران می‌توانید به کباب طعم و عطری دلنشین بدهید.

 

Sardashi Kebab – tourinpersia

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا