سرکه سیب یکی از سرکه های خیلی مفید هست با من همراه باشید با طرز تهیه
ظرفتون بهتره شیشه ایی باشه
تمام وسایل ها و دستتون باید خشک باشه و رطوبت نداشته باشه
هرگز درب ظرف سرکه رو کیپ نکنید چون سرکه تبدیل به شراب میشه
فقط با پارچه درب اون رو ببندین
فرقی نمیکنه سیب زرد یاقرمز و سبز باشه
لازم نیست حتما از سیب درجه۱ استفاده کنین
قسمت های خراب سیب و ساقه و هسته شو حتما جدا کنین
شکر باعث میشه سرکه ما زودتر بدست بیاد
من قبلا جایگزین شکر کمی سرکه سیب خونگی به سیب هام اضافه کردم و نتیجه ی کار خوب شد
صاحب اثر:
دوستان بهتره از همون اول روی سیب ها یه جسم سنگین بزارید تا همگی زیر آب فرو برن و سرکه کپک نزنه
طرز تهیه سرکه سیب خالص
سیب را شسته و خوب خشک کنید. دم و هستهها را از سیب جدا کرده و آن را خرد کنید. سیب خرد شده را درون ظرفی تمیز بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید. دقت داشته باشید که یک چهارم دبه باید خالی بماند. در دبه را ببندید یا حتی میتوانید با پارچه روی آن را بپوشانید. حال آن را در جایی گرم بگذارید.
در این روش باید صبر بسیار داشته باشید. 60 تا 90 روز صبر کنید و بعد دبه را باز کرده و بچشید. اگر ترش شده بود، میتوانید مواد داخل ظرف را صاف کرده و داخل شیشه بریزید. پس از 20 روز سرکه سیب شما آماده میل کردن است.