طرز تهیه سالاد سیبزمینی با ماست و خردل یکی از سالادهای جدیدی است که میتوانید با سالاد سیبزمینی سنتی آن را جایگزین کنید. طرز تهیه این سالاد خیلی راحت است و برای تهیه آن فقط به چند عدد سیبزمینی، کرفس، موسیر و پیازچه نیاز داریم. در این سالاد از تخممرغ استفاده نمیشود و در انتها از ماست یونانی و خردل در آن استفاده میکنیم. ترکیب این سالاد بسیار خوشمزه است، مطمئن باشید از خوردن آن لذت خواهید برد.
طرز تهیه سالاد سیبزمینی
طرز تهیه سالاد سیبزمینی کاملاً مناسب روزهای گرم تابستان مخصوصاً ناهار یا شام برای تعطیلات آخر هفته است. درست مانند همه سالادهایی که با سیبزمینی تهیه میشوند، این سالاد نیز باید به مدت چندین ساعت یا تمام شب را در یخچال بمانند.
مواد لازم
- یک و نیم کیلو سیبزمینی کوچک
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
- 2 قاشق چایخوری ماست یونانی
- 1 قاشق چایخوری عسل
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/3 فنجان روغن زیتون
- 3 ساقه کرفس (خرد شده)
- 1 عدد موسیر (خرد شده)
- 1/4 فنجان سیر له شده
دستور تهیه
طرز تهیه سالاد سیبزمینی خردلی خیلی راحت است و فقط به 3 مرحله ساده نیاز دارید:
- سیبزمینیها را داخل تابه بزرگی بریزید و داخل تابه را با آب سرد پر کنید. نمک را اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط بگذارید تا سیبزمینیها پخته شوند. زیر حرارت را کمتر کنید و اجازه دهید سیبزمینیها به مدت 10 تا 15دقیقه بپزند. وقتی سیبزمینیها بهطور کامل پخته شدند، زیر اجاق گاز را خاموش کنید و آب تابه را دور بریزید و سیبزمینیها را کنار بگذارید.
- وقتی سیبزمینیها در حال پختن هستند، بهتر است چاشنی را درست کنید. در یک کاسه بزرگ، خردل دیژون، ماست یونانی، عسل، فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم خوب مخلوط کنید. سیبزمینیهای گرم را بهصورت مستقیم روی چاشنی بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس وارد سیبزمینیها شود.
- کرفس، موسیر و پیازچه را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. اجازه دهید سالاد حاقل به مدت 1 ساعت قبل از سرو سرد شده باشد.
https://feelgoodfoodie.net/recipe/mustard-potato-salad/