طرز تهیه رامن مخصوص کشور ژاپن است که با نودل چینی تهیه میشود. درست کردن رامن خانگی آسان و راحت است. این غذای ژاپنی یکی از محبوبترین غذاهای ژاپنی در سراسر دنیا است. اگر این غذا را خودتان در خانه تهیه کنید عاشقش میشوید. رامن هر چیز خوشمزهای را در خودش دارد.
طرز تهیه رامن
در طرز تهیه رامن به هر چیز خوشمزه نیاز داریم. هر چیزی که فکر میکنید باعث طعمدار شدن رامن میشود میتوانید به رامن اضافه کنید.
مواد لازم
میتوانید مواد لازم زیر را تهیه کنید:
روغن کنجد
از روغن کنجد برای پختن سبزیجات استفاده میشود. من خودم عاشق طعم روغن کنجد هستم، چون طعم غذا را واقعاً تغییر میدهد.
سیر له شده
سیر باعث خوش طعم شدن سوپ رامن میشود.
رب زنجبیل
رب زنجبیل یک تریکب قدیمی در آشپزخانههای آسیایی است. طعم رامن با رب زنجبیل عالی میشود.
قارچ خرد شده
قارچهای قهوهای معمولی برای طرز تهیه رامن عالی هستند. میتوانید از قارچ شیتاکه وارداتی استفاده کنید.
استاک مرغ
به جای استاک مرغ یا همان عصاره مرغ میتوانید از آبگوشت گیاهی استفاده کنید.
آب
آب باید مطابق با قوام سوپ باشد.
سس سویا
اگر میخواهید رامن خوشمزهای تهیه کنید، سس سویا را فراموش نکنید.
کلم بوک چوی
میتوانید کلم بوک چوی را خرد کنید یا برگ آن را بهطور کامل استفاده کنید. میتوانید به جای کلم بوک چوی از اسفناج استفاده کنید.
نودل رامن
در طرز تهیه رامن اگر نمیتوانید نودل رامن پیدا کنید، میتوانید از هر نوع نودل بستهبندی شده دیگری استفاده کنید.
نمک و فلفل
برای طعمدهی حتماً باید از نمک و فلفل استفاده کنیم.
مقدار مواد لازم هم طبق دستور زیر است:
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
- 2 قاشق چایخوری سیر له شده
- 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
- 1 و 2/1 فنجان قارچ خرد شده
- 4 فنجان استاک مرغ یا آبگوشت
- 4 فنجان آب
- 4/1 فنجان سس سویا
- 5 الی 6 برگ بوک چوی خرد شده یا برگ کامل آن
- 4 بسته نودل رامن
- نمک و فلفل
تاپینگهای دلخواه
هر کدام از این تاپینگها را میتوانید موقع سرو استفاده کنید:
مرغ گریل شده
تخممرغ آب پز نرم
پیازچه
دانه کنجد
دستور تهیه
طرز تهیه رامن بسیار آسان است و در طی کمتر از 30 دقیقه میتوانید آن را تهیه کنید.
سبزیجات رو تفت بدید
روغن کنجد رو در یک تابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. سیر و زنجبیل رو اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت بدید تا معطر شود. قارچهای خرد شده رو هم اضافه کنید و به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت بدید تا نرم شوند.
مایع سوپ رو اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه رامن باید استاک مرغ، آب و سس سویا رو اضافه کنید.
بجوشانید
در این مرحله منتظر بمانید مایعات به مدت 5 دقیقه بجوشند.
بوک چوی رو بپزید
بوک چوی یا اسفناج رو اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر منتظر بمانید تا برگهای بوک چوی بپزند.
نودل رو اضافه کنید
تابه را از روی حرارت بردارید. سپس نودل رامن را در تابه داغ بریزید. اجازه دهید نودلها با حرارت تابه بپزند. این نوع نودل خیلی سریع میپزد، بنابراین بهتر است قبل از سرو نودل را بریزید.
نحوه سرو
رامن را در ظرف سرو بریزید و کنار آن مرغ گریل شده و تخممرغ آب پز نرم بگذارید. سپس با هر نوع تاپینگ دیگری که دوست دارید مانند دانه کنجد و یا پیازچه آن را تزیین کنید. نوش جونتون!
نحوه پختن تخممرغ آب پز نرم
رامن بدون تخممرغ آب پز مزهای ندارد. من تخممرغها را به مدت 7 الی 9 دقیقه میپزم. اگر تخممرغ خیلی نرم دوست دارید، 7 دقیقه کافی است، اما اگر میخواهید وسط تخممرغ کمی سفتتر باشد، بگذارید 9 دقیقه بپزد.