طرز تهیه خورش گلابی کمی با خورشهای دیگر فرق میکند. همانطور که از نام این خورش پیدا است، در این خورش از میوه استفاده شده است که احتمالاً تا به حال در خورشهایتان یا اصلاً از میوه استفاده نکردهاید و یا خیلی کم استفاده کردهاید. البته این خورش به مواد زیادی لازم دارد، اما پختن آن آسان است و نیاز به مهارت زیادی ندارد.
طرز تهیه خورش گلابی
در طرز تهیه خورش گلابی به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم
- 1 و نیم قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- حدود یک کیلوگرم گوشت خورشتی در ابعاد مکعبهای یک و نیم سانتی
- 1 عدد پیاز خرد شده
- 5 حبه سیر له شده
- نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- 2 فنجان آب گوشت
- 1 عدد کدو حلوایی (پوست کدو حلوایی را بگیرید و خرد کنید)
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- نصف قاشق چایخوری نمک دریا
- 2 عدد گلابی پوست گرفته
- 1 فنجان قارچ خرد شده به صورت ورقهای
- 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه
دستور تهیه
- یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را در یک تابه با حرارت متوسط به بالا حرارت دهید و سپس گوشت را در روغن سرخ کنید. تابه را از روی حرارت بردارید و حرارت را در حد متوسط قرار دهید.
- پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که پیاز نرم شود. زنجبیل و سیر له شده را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم تفت دهید، مراقب باشید مواد نسوزند. آب گوشت و گوشت سرخ شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید مواد با حرارت متوسط بپزد. در تابه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
- در این مرحله از طرز تهیه خورش گلبی، کدو حلوایی، دارچین و نمک دریایی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد 15 دقیقه دیگر نیز بپزد.
- حالا گلابیها را اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر منتظر بمانید تا مواد بپزند (یا تا زمانی که گوشت و کدو حلوایی کاملا بپزند باید منتظر بمانید).
- در یک تابه کوچکی، بقیه روغن نارگیل را حرارت دهید و قارچها را به مدت 5 دقیقه بپزید (یا تا زمانیکه قارچها قهوهای رنگ شوند). میتوانید به این خورش کمی هم رب اضافه کنید، اما معمولاً این خورش بدون رب پخته میشود. وقتی خورش پخته شد، با قرچ تفت داده شده و آویشن تازه تزیین کنید.
https://autoimmunewellness.com/beef-and-butternut-stew-with-pear-and-thyme/