دستور امروز خورشت خورش ، خورش فارسی است که با هویج و آلو تهیه می شود. من همیشه دستور العمل های فارسی ساخته شده با آلوها را برای ظروف پاییز یا زمستان مرتبط می کنم. برای من آلوها عطر و طعم گرم و خاکی به دستور العمل ها می دهند. دستور العمل سنتی این ظرف به راحتی از زعفران دم کرده به عنوان ادویه استفاده می کند. در حالی که عاشق زعفران هستم ، فهمیدم که نتیجه نهایی خیلی مبهم است. من چند گزینه را امتحان کردم و برای افزودن طعم این خورش به اضافه کردن دارچین رسیدم.
توی مطالب قبلی باهم خورشت آلو، خورشت کرفس، خورشت قیمه، قورمه سبزی در پست های قبلی باهم بررسی کردیم و حالا در باهم خورشت هویج
مواد لازم
هویج خلالی خرد شده ۲ کیلو
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ ق غذاخوری
فلفل قلمی ۳ عدد
زردچوبه ۱ ق غذاخوری
روغن بمقدار لازم
نمک و فلفل بمقدار لازم
ابلیمو ۲ ق غذاخوری
غوره تازه و یا کنسرو به مقدار دلخواه
آلوی خشک ۵-۶ عدد به سلیقه دلخواه
برای درست کردن خورش هویج ، ابتدا هویج ها را پوست کنده و شسته و نازک خلالی خرد می کنید و در ماهیتابه روغن ریخته و با کمی نمک سرخ می کنید و کنار می گذاریم بعد پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت داخل تابه بریزید و تفت دهید، زردچوبه وفلفل سیاه را بریزید و برای ده دقیقه گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ داده و بوی زهم گوشت از بین برود. در این مرحله رب را افزوده و برای یک دقیقه آن را تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن از بین برود. در ادامه حدود 5 تا 6 لیوان آب داخل خورش بریزید و اجازه دهید خورش بجوشد، سپس شعله را کم کنید و بگذارید گوشت پخته و خورش جا بیافتد.در حین پخت آب خورش را چک کنید و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه نمایید. بعد از پختن گوشت هویج سرخ شده را به گوشت اضافه کرده و زعفران+نمک+آلو+فلفل و گوجه را نیز اضافه کرده تا جا بیفتن خورشت می پزید و در آخر ابلیمو و غوره را اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه آماده برای سرو هست در کنار برنج و سالاد سرو می کنید. امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید.
دوستان اگر از این دستور ما استفاده کردید لطفا نظرات و یا عکسهاتونو با ما شر کنید
نکته دیگری که در مورد این دستور العمل پیدا کردم این است که بهترین گزینه برای برش هویج ، ژولین است. اگر در نزدیکی یک معامله گر جو هستید ، “هویج خرد شده” آنها در واقع برش ژولیون است.
مواد لازم (خدمات 6)
10-12 ران مرغ
1 پیاز
4 میخک سیر
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
1 عدد آلو
هویج 1 پوند
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری دارچین
1/2 لیوان لیمو
3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک و فلفل
روغن زیتون
خورشت هویج حاوی پیاز و سس را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سیر خرد شده و زردچوبه را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر آبکش کنید.
خورشت هویج استفاده از استخوان در ران را بسیار توصیه می کند. پوست را از ران مرغ جدا کنید. با نمک و فلفل چاشنی بزنید ، سپس در دسته ها به پیاز اضافه کنید. مرغ Sauté به مدت حدود 3 تا 4 دقیقه از هر طرف.
خورشت Haveej-3 اضافه شده 1/2 فنجان آب و آلو. 40 دقیقه روی حرارت متوسط بپوشانید و بپزید.
خورشت هویج در میانگین هویج سس زمان متوسط در مقداری روغن زیتون به مدت حدود 2 دقیقه. هویج ها را با نمک حل کنید و سپس شکر و دارچین را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه آب آن را ادامه دهید.
خورشت هویج-5
زعفران دم کرده را به مرغ پخته شده اضافه کنید.
خورشت هویج-6
آب لیمو را اضافه کنید. در صورت لزوم چاشنی را تنظیم کنید.
خورشت هویج
هویج سس شده را به قابلمه اضافه کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر بپزید.