اگر از صبحانه های تکراری خسته شدین، می خوام دستور پخت صبحانه ای بسیار مقوی و سالم رو به شما بگم تا علاوه بر تنوع، به سالم تر شدن برنامه غذایی تون کمک کنید.
برای صبحانه کلا تخم مرغ خیلی جذاب هست مثل املت انار، خاگینه هم جزو این دسته از صبحانه ها حساب می شود. البته خاگینه رو می شه به عنوان شام هم خورد و یه جواب ساده به شام چی بپزم هست.
مواد لازم:
دو سیب زمینی متوسط پوست کنده
نمک
یک چهارم فنجان پودر سوخاری
۲ قاشق چای خوری پودر سیر
یک قاشق چای خوری فلفل
یک قاشق چای خوری ادویه کاری
۲ تخم مرغ بزرگ که مقداری هم خورده باشن
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
۲۸۰ گرم اسفناج خرد شده
روش پخت:
سیب زمینی ها رو توی یک قابلمه متوسط قرار بدید و با آب سرد نمک دار بپوشونید
صبر کنید تا آب بجوش بیاد
حرارت رو متوسط پایین بیارید و اجازه بدید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشن تا سیب زمینی ها خوب نرم بشن
آبکش کنید و اجازه بدید یک تا دو دقیقه روی شعله متوسط بمونن تا خوب خشک شوند.
سیب زمینی ها رو با گوشت کوب پوره کنین.
در یک ظرف متوسط، پودر سوخاری، پودر سیر، فلفل و نمک و ادویه را ترکیب کنین. تخم مرغ ها و یک قاشق چای خوری روغن را اضافه کنید. میکس تخم مرغ و اسفناج ها را به سیب زمینی اضافه کنین و خوب بهم بزنین تا کاملا با هم ترکیب بشن
مواد رو با دو قاشق غذا خوری روغن زیتون، در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. خاگینه ها را با قاشق چوبی صاف کنید و میانشون فاصله بگذارید تا بهم نچسبند.
هنگام پخت، گاهی خاگینه ها را برگردانید تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی دربیان و ترد بشن.
خاگینه ها رو پس از پخت، روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغنشان گرفته شود و همانطور گرم سرو کنید.
یکسری از روغن زیتون ها یه کم بوی بدی دارن…معمولا دیدم که روی بطری شون اسمشون فرابکره…اونا رو نخرید