دستور پخت توپک

عناصر
خدمات 2
برای سرخ شدن عمیق

900 میلی لیتر روغن نباتی ، برای یک قابلمه 9 اینچی ما 900 میلی لیتر روغن استفاده کردیم ، در عوض از یک قابلمه کوچکتر استفاده کنید و در دو دسته سرخ کنید. حدود یک اینچ روغن در کف ظرف می خواهید.
برای مرغ

1 مرغ سینه ، به نوارهای 2 اینچی برش خورده ، برای این دستور 8 نوار را برای 8 توپ برش می دهیم
نمک
فلفل سفید ، به سلیقه
1 قاشق غذاخوری آرد خود پرورش دهنده
برای خمیر

100 گرم آرد خود پرورش دهنده
1/2 قاشق چایخوری نمک
100 میلی لیتر آب سرد
1/2 قاشق چایخوری روغن نباتی
برای سس

سرکه 35 گرم
55 گرم شکر دانه ریز
سس گوجه فرنگی 25 گرم
پوره گوجه فرنگی 5 گرم
10 گرم سس Worcester
توجه: سس قرمز خواهد بود اما مانند روش های قرمز روشن نیست ، زیرا احتمالاً از رنگ های غذایی برای بدست آوردن این رنگ استفاده می کنند.

نحوه ساخت آن را تماشا کنید:

پست الکترونیکی

آماده سازی
1 روغن را در ظرف با حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید.
2 مرغ را آماده کنید. 8 نوار دو اینچی برش بزنید (یا اگر ترجیح می دهید بیشتر). گوشت را با حدود 1/2 قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و فلفل سفید بپاشید. سپس با استفاده از 1 قاشق غذاخوری آرد خود برنده ، نوارهای مرغ را با آرد بپوشانید.
3 خمیر را آماده کنید. آرد خود نمکی و نمک را با هم اضافه کنید. 100 گرم آب سرد را به آرد مخلوط کنید. بگذارید مخلوط به مدت 5-10 دقیقه استراحت کند زیرا کمی بالا می رود و به یک خمیر نرم تبدیل می شود. 1/2 قاشق چایخوری روغن نباتی را به مخلوط اضافه کنید تا براق شود.
آماده؟ بیا آشپزی کنیم!
1 برای تهیه سس ترش و شیرین: در قابلمه سرکه را بریزید و شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید ، آنها را با حرارت ملایم گرم کنید تا شکر حل شود.
2 سس گوجه فرنگی ، پوره گوجه فرنگی و سس Worcester را اضافه کرده و مخلوط کنید. این را به یک طرف بگذارید زیرا سس اکنون کامل و آماده است.
3 اکنون مرغ و مایه خود را به اجاق گاز محلول روغن خود برسانید. آن را روی حرارت کم قرار دهید. هر بار یک نوار مرغ بگذارید ، یک نوار مرغ را درون خمیر قرار دهید و آن را بپوشانید. سپس آن را داخل روغن قرار دهید. این مرحله را برای نوارهای دیگر تکرار کنید.
4 توپ را حدود 4 دقیقه سرخ کنید تا خمیر طلایی شود. اگر توپ ها بعد از 4 دقیقه شناور نیستند ، آن را 1-2 دقیقه بیشتر بگذارید. نکته: اگر متوجه شدید که خمیر شما خیلی سریع قهوه ای می شود ، روغن بیشتری اضافه کنید تا خنک شود. نکته: وقتی توپ ها شناور می شوند ، به معنای پخته شدن مرغ است. با استفاده از یک قاشق شکاف دار توپ ها را بیرون بیاورید.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *