دسته‌بندی نشده

دستور پخت توپک

عناصر
خدمات 2
برای سرخ شدن عمیق

900 میلی لیتر روغن نباتی ، برای یک قابلمه 9 اینچی ما 900 میلی لیتر روغن استفاده کردیم ، در عوض از یک قابلمه کوچکتر استفاده کنید و در دو دسته سرخ کنید. حدود یک اینچ روغن در کف ظرف می خواهید.
برای مرغ

1 مرغ سینه ، به نوارهای 2 اینچی برش خورده ، برای این دستور 8 نوار را برای 8 توپ برش می دهیم
نمک
فلفل سفید ، به سلیقه
1 قاشق غذاخوری آرد خود پرورش دهنده
برای خمیر

100 گرم آرد خود پرورش دهنده
1/2 قاشق چایخوری نمک
100 میلی لیتر آب سرد
1/2 قاشق چایخوری روغن نباتی
برای سس

سرکه 35 گرم
55 گرم شکر دانه ریز
سس گوجه فرنگی 25 گرم
پوره گوجه فرنگی 5 گرم
10 گرم سس Worcester
توجه: سس قرمز خواهد بود اما مانند روش های قرمز روشن نیست ، زیرا احتمالاً از رنگ های غذایی برای بدست آوردن این رنگ استفاده می کنند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کتلت تن ماهی سریلانکایی

نحوه ساخت آن را تماشا کنید:

پست الکترونیکی

آماده سازی
1 روغن را در ظرف با حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید.
2 مرغ را آماده کنید. 8 نوار دو اینچی برش بزنید (یا اگر ترجیح می دهید بیشتر). گوشت را با حدود 1/2 قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و فلفل سفید بپاشید. سپس با استفاده از 1 قاشق غذاخوری آرد خود برنده ، نوارهای مرغ را با آرد بپوشانید.
3 خمیر را آماده کنید. آرد خود نمکی و نمک را با هم اضافه کنید. 100 گرم آب سرد را به آرد مخلوط کنید. بگذارید مخلوط به مدت 5-10 دقیقه استراحت کند زیرا کمی بالا می رود و به یک خمیر نرم تبدیل می شود. 1/2 قاشق چایخوری روغن نباتی را به مخلوط اضافه کنید تا براق شود.
آماده؟ بیا آشپزی کنیم!
1 برای تهیه سس ترش و شیرین: در قابلمه سرکه را بریزید و شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید ، آنها را با حرارت ملایم گرم کنید تا شکر حل شود.
2 سس گوجه فرنگی ، پوره گوجه فرنگی و سس Worcester را اضافه کرده و مخلوط کنید. این را به یک طرف بگذارید زیرا سس اکنون کامل و آماده است.
3 اکنون مرغ و مایه خود را به اجاق گاز محلول روغن خود برسانید. آن را روی حرارت کم قرار دهید. هر بار یک نوار مرغ بگذارید ، یک نوار مرغ را درون خمیر قرار دهید و آن را بپوشانید. سپس آن را داخل روغن قرار دهید. این مرحله را برای نوارهای دیگر تکرار کنید.
4 توپ را حدود 4 دقیقه سرخ کنید تا خمیر طلایی شود. اگر توپ ها بعد از 4 دقیقه شناور نیستند ، آن را 1-2 دقیقه بیشتر بگذارید. نکته: اگر متوجه شدید که خمیر شما خیلی سریع قهوه ای می شود ، روغن بیشتری اضافه کنید تا خنک شود. نکته: وقتی توپ ها شناور می شوند ، به معنای پخته شدن مرغ است. با استفاده از یک قاشق شکاف دار توپ ها را بیرون بیاورید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه میت لوف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا