این سازگاری اسپانیای تورتیلا از بوكریای نیویورك با سیب زمینی هایی كه به آرامی در مقدار زیادی روغن زیتون پخته می شوند ، شروع می شود. مقدار زیادی روغن باقی خواهد ماند ، اما نگران نباشید: از آن برای تهیه مایوی پرزرق و برق استفاده کنید تا در کنار آن سرو شود.
عناصر
8 خدمت
1½
فنجان روغن زیتون فوق العاده بکر
2
پوند بزرگ سیب زمینی Yukon Gold ، پوست کنده ، ربع شده ، به برش های ¼ اینچی برش خورده است
1
پیاز ، ربع ، ریز خرد شده
2½
قاشق چای خوری نمک کوشر
8
تخم مرغ های بزرگ ، زده شده تا مخلوط شوند
آماده سازی
مرحله 1
روغن را در یک قابلمه بزرگ ضد فر با حرارت متوسط گرم کنید. سیب زمینی ، پیاز ، و نمک را اضافه کنید. از کفگیر ضد حرارت برای پوشاندن سیب زمینی با روغن استفاده کنید. وقتی روغن شروع به حباب زدن کرد ، حرارت را کم و متوسط کرده و بپزید و مرتباً آن را بچرخانید تا سیب زمینی نرم شود و 20-25 دقیقه برشته نشود.
گام 2
با استفاده از یک قاشق چاک دار ، سیب زمینی و پیاز را به یک کاسه بزرگ ضد حرارت منتقل کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود. سیب زمینی را خرد نکنید روغن را در یک فنجان اندازه گیری لیوان صاف کنید. تابه را پاک کنید
مرحله 3
3 قاشق غذاخوری را گرم کنید. روغن ذخیره شده از فنجان اندازه گیری در ماهی تابه روی حرارت متوسط تا زیاد. مخلوط تخم مرغ و سیب زمینی را اضافه کرده و بپزید ، مدام اما به آرامی هم بزنید تا سیب زمینی سالم بماند ، تا زمانی که تخم مرغ شروع به غروب کند (تخم مرغ ها به نظر می رسد) ، حدود 2 دقیقه. مخلوط را در یک لایه پخش کنید حرارت را به متوسط کم کاهش دهید مرغ گوشتی را از قبل گرم کنید.
مرحله 4
تا زمانی که تخم مرغ ها تقریباً پخته نشوند ، حدود 12 دقیقه ، گاهی اوقات لرزش را بردارید تا از چسبیدن آن جلوگیری کنید. ماهی تابه را به فر منتقل کرده و تا حدودی 2 دقیقه آن را بپزید تا قسمت بالای تورتیلا پخته شود.
مرحله 5
از فر خارج کنید. یک صفحه بزرگ را روی ماهیتابه برعکس کنید. با استفاده از دستکش های فر (تابه و سیب زمینی بسیار داغ خواهند بود ؛ احتیاط کنید) ، بشقاب را محکم روی ماهیتابه نگه دارید و تلنگر بزنید و تورتیلا را روی بشقاب آزاد کنید. بگذارید حداقل 20 دقیقه و حداکثر 2 ساعت قبل از سرو در دمای اتاق بماند.