دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سر شیر

سر شیر  به طرز خوشمزه ای خامه ای و همراه اصلی تعدادی از اسکون های بریتانیایی است. اگرچه لازم نیست برای لذت بردن از غذاهای صرف چای خود به انگلستان بروید ، زیرا تهیه کرم لخته بسیار آسان در خانه است!

کرم لخته شده یک همراه ضروری برای scones بریتانیا است ، و تهیه آن در خانه بسیار آسان است! | www.CuriousCuisiniere.com CREAM CLOTTED چیست؟
خامه لخته یکی از مواد اصلی در میزهای چای بریتانیایی است. می توانید آن را در یک ظرف کوچک درست در کنار گوشه های خود سرو کنید.

مدیاوین
این یک پخش غلیظ ، خامه ای و سفید است ، قوام پنیر خامه ای نرم شده است. این همیشه کمی شیرین است ، اما عمدتا کاملاً خامه ای است. مثل یک کره خوب و بدون نمک.

دستور العمل های کدو تنبل در سراسر جهان
اما خیلی بیشتر

کرم DEVONSHIRE VS CREMOTED CREAM
بعضی اوقات ممکن است “کرم لخته” به نام “کرم دونشایر” یا “کرم کورنیش” را بشنوید. واقعاً همه چیز به منطقه ای که در آن هستید بستگی دارد.

تهیه کرم لخته در Devon به عنوان راهی برای جدا کردن چربی از شیر برای تهیه کره آغاز شد. قرن ها بعد در کورن وال ، استفاده از کرم به تنهایی محبوب شد. در آن زمان ، خامه لخته شده و کره محبوب ترین راه برای حفظ شیر بودند.

مدیاوین
البته کسانی که در دوون و کورن وال هستند هر کدام ادعا می کنند که کرم آنها برتری دارد.

برای تصمیم گیری در مورد خودمان باید سفری را انجام دهیم!

یک Scone بریتانیایی اصیل همراهی خوبی با فنجان چای گرم کننده شماست ، مخصوصاً اگر مقداری خامه لخته و مربا برای سرو آن داشته باشید! | www.CuriousCuisiniere.com
کرم لخته شده همراهی کامل با scones بریتانیا است!

تفاوت بین کرم های لخته و کرم خامه ای چیست؟
در حالی که در ابتدا یک کاسه خامه لخته ممکن است شبیه خامه فرم گرفته باشد ، اما با چشیدن طعم ، تفاوت آن را خواهید فهمید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک شب یلدا

 

مدیاوین
هر دو با همان ماده اولیه یکسان شروع می شوند: خامه سنگین. اما ، برای خامه فرم گرفته ، شما آن را به بالش های سبک و کرکی آغشته می کنید. غالباً شیرین کننده و احتمالاً یک طعم دهنده مانند وانیل نیز به خامه زده اضافه می کنید.

از طرف دیگر ، کرم لخته شده گرم و جدا می شود ، زیرا در زیر به جزئیات بیشتری خواهیم پرداخت. این فرآیند ماده غلیظ و خامه ای تولید می کند.

تفاوت دیگر این است که خامه لخته شده معمولاً شیرین نمی شود. این ماده به دلیل شیرینی یا طعم خاص ، به دلیل خامه ای که اضافه می کند ، شبیه کره دوست دارد.

تفاوت بین کرم لخته شده و کره چیست؟
بنابراین ، اگر قوام غلیظ تری داشته و از طعم بیشتری برخوردار باشد ، کرم لخته چه تفاوتی با کره دارد؟

باز هم ، این به روند رسیدگی می کند.

کره از طریق کرم خنک کننده (یا شلاق) تهیه می شود. بنابراین ، اگر خامه فرم گرفته خود را زیاد بزنید ، در آخر کره ای خوب و خوب خواهید داشت.

کرم لخته ، دوباره به جداسازی چربی در کرم شما مربوط می شود. بنابراین اجازه دهید مراحل تهیه کرم لخته شده را بررسی کنیم.

کرم لخته شده یک همراه ضروری برای scones بریتانیا است ، و تهیه آن در خانه بسیار آسان است! | www.CuriousCuisiniere.com
چگونه می توان کرم خامه ای ساخته شده را ایجاد کرد
Clotted شکل ظاهری کرم را هنگامی که به آرامی گرم می شود ، توصیف می کند به طوری که چربی از قسمت بالایی جدا شده و به هم می چسبد.

 

مدیاوین
خرید شیشه خامه لخته وارداتی می تواند بسیار گران تمام شود. اما دیگر لازم نیست نگران این موضوع باشید ، زیرا ساختن آن در خانه فوق العاده آسان است.

در واقع ، سخت ترین قسمت تهیه کرم لخته شده یافتن کرم است. می بینید ، شما باید با خامه سنگین شروع کنید که برای مدت زمان ماندگاری طولانی بیش از حد پاستوریزه نشده است. نگران نباشید ، به دنبال یک کارتن خامه سنگین باشید که در آن نوشته نشده است “فوق پاستوریزه” ، و شما خوب است!

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش کدو حلوایی

بعد از یافتن کرم ، دومین قسمت سخت برای تهیه کرم لخته ، انتظار است.

 

مدیاوین
این یک روند سریع نیست.

این کرم باید به مدت 12 ساعت به آرامی گرم شود ، که انجام آن در طول شب راحت تر است. سپس 8 ساعت دیگر (یا در شب بعد) خنک می شود.

سرانجام ، شما کرم را از مایع جدا می کنید ، و گسترش مورد انتظار خود را خواهید داشت.

ممکن است خیلی طول بکشد ، اما بیشتر اوقات دست از دست خارج می شود.

و ارزش آن را دارد که صبر کنید!

کرم لخته شده یک همراه ضروری برای scones بریتانیا است ، و تهیه آن در خانه بسیار آسان است! | www.CuriousCuisiniere.com

آیا می توانم کرم لخته شده را در پخت آرام تهیه کنم؟
این سوالی است که ما اغلب از خوانندگان خود می گیریم ، بنابراین برای اینکه بدانیم آزمایشاتی انجام داده ایم.

 

مدیاوین
پاسخ این است که بله می توانید! نگاهی به دستورالعمل و روش ما برای تهیه خامه لخته شده در زودپز داشته باشید.

همچنین نکات و ترفندهای خوبی در مورد تهیه کرم لخته به طور کلی در آنجا وجود دارد ، بنابراین حتی اگر به فکر تهیه آن با استفاده از این روش اجاق گاز هستید ، نگاهی به نکات آنجا بیندازید!

 

کرم لخته شده یک همراه ضروری برای scones بریتانیا است ، و تهیه آن در خانه بسیار آسان است! | www.CuriousCuisiniere.com
دستور العمل چاپ
دستور پین
4.28 از 193 رأی
کرم لخته شده خانگی
برای تهیه کرم لخته ، شما می خواهید این فرآیند را 3 روز قبل از اینکه بخواهید کرم خود را سرو کنید ، شروع کنید. به نظر می رسد زمان زیادی است ، اما بیشتر مراحل کار در هنگام خواب انجام می شود!
عملکرد: 1 فنجان
زمان آماده سازی
10 دقیقه
کل زمان
10 دقیقه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک یزدی

لیست چک دستورالعمل ها
مرحله 1
فر را با دمای 175 تا 180 درجه فارنهایت (80 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

گام 2
خامه را در ظرف مخصوص پخت لیوان یا سرامیک بریزید (یک ظرف مربع 8 یا 9 اینچی ایده آل است). عمق کرم باید حدود 1/2 تا 2 اینچ باشد.

مرحله 3
ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. 12 ساعت پخت. هم نزنید. با دقت از فر خارج کنید و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. روی آن را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و یک شب یا تا زمانی که کاملاً سرد شود در یخچال قرار دهید.

مرحله 4
گوشه ای از لایه بالایی کرم غلیظ شده را برگردانید. با دقت مایع را در زیر ظرف ریخته تا از آن برای پخت استفاده کنید.

مرحله 5
خامه غلیظ شده (لخته شده) را درون یک ظرف شیشه ای یا شیشه کنسرو بسته بندی کنید. روی آن را بپوشانید و تا 5 روز در یخچال قرار دهید.

این کار با کرم مرغوب ، ترجیحاً از گاوهای تغذیه شده با علف با محتوای چربی بین 36٪ تا 40٪ بهتر است. از هر چیزی که می گوید “فوق پاستوریزه” است خودداری کنید ، زیرا تحت عملیات حرارتی قرار گرفته است و نتایج مشابهی نخواهید گرفت.

اکثر فرهای مدرن تا 175-180 درجه فارنهایت (80 درجه سانتیگراد) پایین می آیند ، که برای این روش ایده آل است. 200 درجه فارنهایت (95 درجه سانتیگراد) کار می کند ، اما شاید بعد از 10 ساعت بررسی کنید و ببینید که اوضاع چگونه است.

ارزش غذایی
در هر وعده:
411 کالری ؛ پروتئین 2.4 گرم 5 درصد DV ؛ کربوهیدرات ها 3.3 گرم 1 درصد DV ؛ چربی 44 گرم 68٪ DV؛ کلسترول 163mg 54٪ DV ؛ سدیم 45.2 میلی گرم 2٪ DV.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا