دسته‌بندی نشده

طرز تهیه تبوله لبنانی

طرز تهیه تبوله را که شامل جعفری خرد شده، نعناع، گوجه‌فرنگی و بلغور گندم است، حتماً باید امتحان کنید. این سالاد اصیل لبنانی سلیقه هر ذائقه‌ای است. تبوله در اصل همان سالاد جعفری بدون کاهو است. این سالاد مشهورترین سالاد مدیترانه‌ای است و بسیار جالب است که در سراسر دنیا نیز طرفداران زیادی دارد.

 

طرز تهیه تبوله

طرز تهیه تبوله

قبل از آنکه با طرز تهیه تبوله آشنا شویم، بهتر است کمی با مواد مورد نیاز آن آشنا شویم:

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله عبارتند از:

بلغور گندم: نصف فنجان

در طرز تهیه تبوله تا می‌توانید از بلغور خیلی ریز استفاده کنید! در تهیه این سالاد نیازی به پختن بلغور ندارید، اما اگر در بسته‌بندی بلغور نیاز باشد که بلغور بپزد، کمی آن را بپزید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کروسان

 

جعفری تازه: 3 دسته متوسط

اصلی‌ترین ترکیب سالاد تبوله، جعفری است. مطمئن باشید که جعفری را به‌طور کامل در آب شسته باشید و کاملاً خشک کرده باشید. می‌توانید جعفری را از روز قبل تهیه کنید.

 

نعناع تازه خرد شده: 1/3 فنجان

نعناع طعم عالی به سالاد تبوله می‌بخشد.

خیار خرد شده: یک فنجان

اگر از خیار معمولی استفاده می‌کنید، پوست آن بگیرید.

گوجه‌فرنگی خرد شده: یک فنجان

گوجه‌فرنگی باعث می‌شود سالاد طعمی آبدار داشته باشد.

 

پیازچه خرد شده: 3/1 فنجان و سیر یک حبه

در طرز تهیه تبوله در بسیاری از رستوران‌ها از سیر و پیازچه استفاده نمی‌شود، اما طعم تبوله با پیازچه و سیر عالی می‌شود.

 

آب لیموی تازه: 3 تا 4 قاشق غذاخوری و روغن زیتون: 3/1 فنجان

برای تهیه سس سالاد نیاز به آب لیموی تازه و روغن داریم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی گردویی

نمک: به مقدار لازم

برای اینکه سالاد طعم بهتری داشته باشد، از نمک استفاده می‌کنیم.

دستور تهیه

در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه تبوله را باهم پیش می‌بریم:

بلغور گندم را آماده کنید

بلغور را طبق دستور تهیه در بسته‌بندی آماده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.

به گوجه و خیار نمک بزنید

خوشبختانه، این مرحله زیاد وقت‌تان را نمی‌گیرد. وقتی به گوجه و خیار نمک زده می‌شود، آب می‌اندازند. بهتر است آب گوجه و خیار را دور بریزید تا سالادتان آبکی نشود. خیار و گوجه را هم خرد کنید.

 

از مقدار زیادی جعفری استفاده کنید

در طرز تهیه تبوله معمولاً از مقدار  زیادی جعفری استفاده می‌شود. می‌توانید مقدار زیادی جعفری تازه را در غذاساز بریزید و خرد کنید. می‌توانید جعفری را به صورت دستی هم خرد کنید، اما ممکن است زمان‌بر باشد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی مشهدی

 

 

بلغور را اضافه کنید

بلغور سرد شده، نعناع خرد شده تازه و پیازچه را به ظرف جعفری اضافه کنید و هم بزنید. سپس خیار و گوجه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

سس را آماده کنید

در ظرف دیگری، روغن زیتون، 3 قاشق غذاخوری آب لیمو، سیر و بقیه نصف قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید. سس را داخل سالاد بریزید و خوب هم بزنید.

 

تبوله را می‌توانید به مدت 4 روز می‌توانید در یخچال نگه‌داری کنید.

 

https://cookieandkate.com/best-tabbouleh-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *