دسته‌بندی نشده

بهترین طرز تهیه تارت کره‌ای به سبک کانادایی‌ها

طرز تهیه تارت کره‌ای در کشور کانادا بسیار مشهور است و نوعی شیرینی است که در وسط آن از کارامل کره‌ای استفاده می‌شود. اما چه کانادایی باشید و چه نباشید این شیرینی آنقدر خوشمزه است که ارزش امتحان کردنش را دارد. در اغلب اوقات در این شیرینی از میوه خشک یا انواع آجیل برای فیلینگ استفاده می‌شود. در نسخه اصلی این تارت کره‌ای از شربت شکر، کره تازه و میوه خشک مانند کشمش استفاده می‌شده است.

 

طرز تهیه تارت کره‌ای

در طرز تهیه تارت کره‌ای به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • سه فنجان آرد چند منظوره به اضافه کمی آرد بیشتر برای آردپاشی
  • نصف قاشق چایخوری بکینگ‌پودر (2.5 میلی‌لیتر)
  • نصف فنجان چربی حیوانی
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری کره بدون نمک (114 گرم)
  • یک عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • یک قاشق چایخوری سرکه سفید (5 میلی‌لیتر)
  • تقریباً یک فنجان آب سرد (250 میلی‌لیتر)
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک موز و عسل با سبکی متفاوت!

 

مواد لازم برای تهیه فیلینگ

  • 3/4 فنجان شکر قهوه‌ای (165 گرم)
  • 1/3 فنجان کره بدون نمک (75 گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته شده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یک عدد تخم‌مرغ بزرگ

اختیاری

  • نصف فنجان گردوی خرد شده، کشمش یا چیپس شکلاتی

طرز تهیه

  1. طرز تهیه تارت کره‌ای را با هم زدن آرد، بکینگ‌پودر و نمک شروع می‌کنیم.
  2. با استفاده از بلندر شیرینی‌پزی یا دو چاقو، کره و چربی حیوانی را ببرید.
  3. در یک فنجان، تخم‌مرغ و سرکه را با هم مخلوط کنید و آب سرد رو به اون اضافه کنید تا همه این مواد به اندازه یک فنجان شود.
  4. کم کم مایع را هم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید طوری که آرد به دست نچسبد.
  5. روی سطح صافی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید. خمیر را به شکل توپ دربیاورید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از خمیرها را در فریزر نگه دارید تا بعداً از آن استفاده کنید. خمیر دیگری را در یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت در یخچال سرد شود. بهتر است خمیرها را با پارچه بپوشانید.
  6. در این مرحله از طرز تهیه تارت کره‌ای، روی سطح آردپاشی شده به ضخامت تقریباً یک و نیم اینچ رول کنید. دایره‌ها را طوری ببرید که بتوانید به شکل کاسه کوچک دربیاورید.
  7. دایره‌هایی که درست کردید را در قالب مافین بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا آماده پر کردن مواد فیلینگ شود.
  8. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب مافین را در سینی وسط فر قرار دهید.
  9. در یک تابه کوچک، کره را ذوب کنید و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید. تابه را از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل رو به اون اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله از طرز تهیه تارت کره‌ای باید کمی صبر کنید تا این ترکیب کمی سرد بشه بعد تخم‌مرغ رو اضافه کنید (تقریباً 5 دقیقه). بعد از اینکه تخم‌مرغ رو اضافه کردید، مواد رو هم بزنید.
  10. اگر در این شیرینی از گردو استفاده می‌کنید، گردوها را روی مواد فیلینگ بریزید.
  11. تارت کرده‌ای رو تقریباً به مدت 13 الی 15 دقیقه بپزید. زمانی شیرینی به‌صورت کامل پخته شده است که سطح اون تا اندازه‌ای طلایی رنگ بشه و مواد فیلینگ حبابی شکل شده باشه.
  12. بعد از اینکه شیرینی پخته شد، اجازه دهید در قالب کمی بمونه و سرد بشه. بهترین روش برای جدا کردن تارت از قالب این هست که یک سینی روی او بگذارید و قالب رو برگردونید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی مشهدی

https://www.littlesweetbaker.com/butter-tarts/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *