طرز تهیه تارت بادام فقط نیم ساعت از وقتتون رو میگیره و نیاز به پخت هم نداره و خیلی هم خوشمزه هست. در طرز تهیه این دسر به دو قسمت نیاز داریم: کراست و فیلینگ تارت. تهیه کراست تارت فقط به 5 دقیقه زمان نیاز دارد. وقتی کراست رو در یخچال قرار دادید، میتونی فیلینگ تارت رو با ذوب کردن چیپس شکلاتی در شیر نارگیل گرم آماده کنید.
طرز تهیه تارت بادام
در طرز تهیه تارت بادام به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
همانطور که در بالا اشاره کردیم، تارت بادام را در قسمت باید تهیه کنیم:
کراست
- یک فنجان جو پرک
- یک فنجان آرد بادام
- نصف فنجان پودر کاکائو
- نصف قاشق چایخوری پودر اسپرسو (اختیاری)
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف فنجان خرما (تقریباً 10 عدد خرما را در آب خیس کنید)
- 1/3 پیمانه سس سیب
- 1/3 فنجان کره بادام
- نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف فنجان بادام بوداده
- دو قاشق غذاخوری آب خرما (یا شربت افرا برای شیرین کردن تارت)
فیلینگ
- یک فنجان شیر نارگیل پرچرب
- 1 و 1/4 فنجان چیپس شکلاتی
- نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستور تهیه
قبل از اینکه طرز تهیه تارت بادام رو شروع کنید، مطمئن باشید که بادامهایتان بو داده شده باشند و خرماهای نرمی داشته باشید. بادامهای خام را به مدت 7 الی 10 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت برشته کنید. سپس از فر بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا سرد شوند. اگر خرماها سفت هستند، خرماها را از یخچال بیرون بیاورید و به مدت 5 دقیقه در آب قرار دهید. فراموش نکنید هسته خرماها را دربیاورید.
کراست
برای درست کردن کراست، جو پرک، آرد بادام، پودر کاکائو، پودر اسپرسو و نمک را به غذاساز اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا جو پرک خوب خورد شوند.
خرماها را از داخل آب بردارید و به غذاساز اضافه کنید. دوباره مواد را به هم بزنید تا خرماها نیز در مواد مخلوط شوند.
در این مرحله از طرز تهیه تارت بادام، سس سیب، کره بادام و عصاره وانیل را اضافه کنید. مخلوط را آنقدر به هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
بادامهای بو داده را نیز بعد از سرد شدن به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا بادامها خرد شوند. من خودم دوست دارم اندازه بادامها در طرز تهیه تارت بادام بزرگ باشد.
در نهایت، دو قاشق غذاخوری از آب خرما را روی مواد بریزید و چندین بار هم بزنید تا خمیر به شکل یک توپ دربیاید. در این حالت، خمیر باید موقع فشار دادن بین دو انگشت چسبنده باشد.
خمیر را در یک قالب مخصوص تارت در اندازه 9 اینچی قرار دهید. خمیر را فشار دهید تا همه خمیر در قالب جا بگیرد. حالا کراست تارت ما آماده است. کراست را در یخچال بگذارید تا بریم سراغ درست کردن فیلینگ.
فیلینگ
برای درست کردن فیلینگ، یک فنجان شیر نارگیل پرچرب و یک فنجان چیپس شکلاتی را در یک تابه کوچکی بریزید. زیر حرارت را روشن کنید و تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید چیپسها بهآرامی در شیر گرم حل شوند. فقط شیر باید بهاندازه کافی گرم باشد تا چیپسها ذوب شوند، در واقع شیر در این مرحله از طرز تهیه تارت بادام نباید بجوشد. مدام هم بزنید تا چیپسها بهطور کامل در شیر ذوب شوند و مراقب باشید که به انتهای تابه نچسبند.
وقتی چیپس شکلاتی در شیر ذوب شد و هنوز قسمتهایی از چیپس در شیر مانده است، تابه را از روی حرارت بردارید و بقیه 1/4 فنجان چیپس شکلاتی و عصاره وانیل را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا بقیه چیپس شکلاتی سرد نیز در شیر حل شود.
وقتی همه تکههای شکلات بهطور کامل ذوب شدند، کراست را از یخچال بیرون بیاورید و به دقت مخلوط شکلاتی را در وسط تارت بریزید. تارت را کمی تکان دهید تا حبابهای کوچکی از آن بیرون بیاید. سپس تارت را دوباره در یخچال قرار دهید.
بعد از 30 دقیقه، وقتی تات به اندازه کافی خودش را گرفت، میتوانید روی تارت را با بادام بوداده خرد شده، کمی کره بادام یا حتی میوه تازه تزیین کنید. چون تارت به طور کامل سفت نمیشود، میتوانید مواد تزیینی را روی فیلینگ شکلاتی فشار دهید. دوباره تارت را به یخچال برگردانید و به مدت 1 الی 1 و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
https://tastythriftytimely.com/vegan-chocolate-almond-tart/