طرز تهیه بیسکویت خانگی بدون باتر میلک واقعاً یکی از خوشمزهترین بیسکویتهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. همچنین این بیسکویت را میتوانید فقط در سی دقیقه درست کنید که به صورت لایههای پوسته پوسته مانند است. در عین حال این بیسکویت دارای بافتی نرم و کرکی مانند است. برای تهیه این بیسکویت خوشمزه فقط به شش ترکیب اصلی نیاز دارید. خمیر این بیسکویت خانگی نیز فقط در 5 دقیقه آماده میشود!
طرز تهیه بیسکویت خانگی
در طرز تهیه بیسکویت خانگی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- آرد چند منظوره: 270 گرم یا دو فنجان
- نمک: 3 گرم ی نصف قاشق چایخوری
- کره بدون نمک: 85 گرم یا 6 قاشق غذاخوری
- شکر: 12.5 گرم یا 1 قاشق غذاخوری
- بکینگپودر: 8 گرم یا 2 قاشق چایخوری
- شیر: 180 میلیلیتر یا 3/4 فنجان
طرز تهیه
طرز تهیه بیسکویت خانگی خیلی راحت است و میتونید در طی 4 مرحله این بیسکویت فوری را تهیه کنید.
مرحله اول: آماده کردن خمیر بیسکویت
در یک کاسه، آرد، شکر، نمک و بکینگپودر را اضافه کنید. همه مواد رو به هم بزنید و با هم مخلوط کنید. حالا در این مرحله از طرز تهیه بیسکویت خانگی، کره را به آرد اضافه کنید.
بهتره کره رو از قبل از یخچال بیرون بیارید تا موقع هم زدن با آرد کمی نرم باشه. اما نگران نباشید در طرز تهیه بیسکویت خانگی اگر کره رو سرد هم اضافه کنید، بیسکویت خانگیتان خوشمزه خواهد شد. اگه بعد از اینکه کره رو اضافه کردید، گلولههای کره رو در آرد دیدید، میتونید با استفاده از کاتر شیرینیپزی گلولهها رو له کنید. به کمک چنگال هم میتونید این کار رو انجام بدید.
وقتی دیدید هیچ گلوله کرهای در آرد دیگه نیست، میتونید شیر رو به ترکیب آرد اضافه کنید و این کار رو در طی 4 مرحله انجام بدید و هر بار که شیر رو اضافه میکنید، مواد رو با چنگال هم بزنید.
مرحله دوم: شکل دادن به خمیر
خمیر روی سطح آرد پاشی شده بزارید. با استفاده از دستها، خمیر را به شکل توپ دربیاورید. حالا خمیر را به شکل مربعهای بیسکویتی دربیاورید و آماده کنید. هر لایه خمیر رو روی هم قرار بدهید که در کل 4 لایه میشود.
مرحله سوم: برش بیسکویتها
در این مرحله از طرز تهیه بیسکویت خانگی، با استفاده از کاتر بیسکویت میتونید بیسکویتها را ببرید. من خودم از کاتر کوکی دایرهای استفاده میکنم که با این روش حدود 8 بیسکویت خواهید داشت.
وقتی بیسکویتها رو آماده کردید، بیسکویتهای برش خورده رو داخل ظرف چدنی بزارید. نیازی به چرب کردن ظرف چدنی با کره نیست.
مرحله چهارم: پختن بیسکویتها
در این مرحله از طرز تهیه بیسکویت خانگی، ظرف چدنی رو در فر با دمای 450 درجه فارنهایت بزارید و بزارید به مدت 14 دقیقه داخل فر بپزه.
وقتی بیسکویتها کاملاً پخته شدند، اونها رو از فر بیرون بیارید و روی بیسکویتها کمی کره بمالید.
نحوه سرو بیسکویت خانگی
این بیسکویتهای خانگی اونقدر خوشمزه هستند که میتونید به تنهایی هم سرو کنید. اما اگر دوست داشتید، با کره عسل، کره بادامزمینی، نوتلا، پنیر خامهای و حتی مربای میوه هم میتونید میل کنید.
در صبحانه هم میتونید بیسکویت رو بهصورت ساندویچ درست کنید و داخل اون رو با پنیر یا تخممرغ پر کنید.
https://merryboosters.com/homemade-biscuits-without-buttermilk/