چگونه یک دستور العمل املت کرکی درست کنیم! این املت ذرت برای از بین بردن خوشمزه است! یک املت غیرممکن سبک و پرزدار و پر از ذرت ، پنیر بز و لوبیای تازه. این تخم مرغ ها در عین حال بسیار زیبا و آسان هستند و برای برانک یکشنبه مناسب هستند! شلیک بالای یک املت کرکی پر از ذرت ، پنیر بز و خرد شده در یک ماهی سفید با گوجه های گیلاس ، گوه های لیمو و چاقو و چنگال کنار املت.
این پست در ابتدا در سپتامبر 2015 منتشر شد. عکس های جدید گرفتم و پست زیر را به روز کردم تا اطلاعات بیشتری درباره املت های کرکی درج کنم.
دوستان سلام!
امروز ما دو غذای مورد علاقه من – تخم مرغ و ذرت را جشن می گیریم!
آخرین ویدیوهای ما
در حالی که من عاشق تخم مرغ از هر راهی هستم که بتوانم آنها را بدست آورم – خرد شده ، سرخ شده ، شاخدار ، به صورت frittata یا strata یا به عنوان کلوچه ، املت ها همیشه جایگاه ویژه ای را در قلب من حفظ می کنند. سبک ، مطبوع و مربا پر از مواد خوب ، چیزی بسیار ساده و در عین حال خاص در مورد املت وجود دارد.
و ، دستور العمل املت امروز فقط به طرز غیرقانونی خوشمزه نیست ، بلکه بسیار آسان و قابل تنظیم و بسیار مناسب برای هر وعده غذایی روز است!
دستور العمل املت کرکی ذرت
اگر املت های ابری غیرممکن و پرمشاط هستند ، مربای شما هستند ، این دستور غذا در جایی است که در آن قرار دارد!
تخم مرغی مانند سوفله با فضای داخلی بسیار سبک و هوا مطبوع و مربع بیرونی قهوه ای کم رنگ طلای بسته بندی شده با ذرت تازه ، پنیر بز پوسیده و لوبیای ظریف!
این املت مرطوب ، مات ، کرم و کاملاً خارج از این دنیای خوشمزه است!
ایده آل برای صبحانه ، ناهار ، ناهار ، شام و هر وعده غذایی قابل تصور در بین این تخم مرغ های پرزدار به یک مورد علاقه خانگی تبدیل می شوند !!
شلیک بالای سر 3 گوش ذرت تازه روی غار – یکی از ترکیبات اصلی در دستور العمل املت ذرت کرکی است.
منظور از املت چیست؟ املت ها از کجا آمده اند؟ چه کسی املت را اختراع کرده است؟
املت ، همچنین املت املایی ، ظرفی است که از تخم مرغ های کامل مورد ضرب و شتم که در یک تابه پخته شده و به صورت نورد یا تاشو سرو می شود ، تهیه می شود. املت را می توان با مواد مختلفی مانند پنیر ، سبزیجات و گوشت پر کرد و یا به صورت دشت سرو کرد.
املت ها از کجا آمده و چه کسی املت را اختراع کرده است در واقع یک موضوع بحث برانگیز است (چه کسی می دانست؟)! منشا املت را می توان در واقع در بسیاری از فرهنگ های مختلف از جمله رومی ها ، پارس ها ، ژاپنی ها و فرانسوی ها ردیابی کرد.
در حالی که برخی معتقدند رومیان باستان اولین کسی بودند که املت را ایجاد کردند ، برخی دیگر معتقدند که کلمه املت از کلمه فرانسوی آملت به معنای تیغه گرفته شده است که شکل صاف و یکنواخت املت را توصیف می کند.
چگونه یک املت کرکی درست کنیم؟
راز یک املت کرکی جدا کردن سفیده ها از زرده است.
برای تهیه املت کرکی ابتدا با جوش زدن زرده شروع کنید تا رنگ آن به رنگ زرد روشن نباشد. در مرحله بعد ، سفیده ها را بزنید تا اندازه تقریباً سه برابر شوند و قله های سفت متوسط تشکیل شوند. از یک اسپاتول لاستیکی استفاده کنید تا زرده ها را به آرامی در سفیده ها جمع کنید. مخلوط را تا زمانی که رنگ روشن شود و به طور کامل درآید ، تا کنید.
اگر جداسازی تخم ها خیلی زیاد به درد می خورد ، می توانید تخم مرغ های کامل را ضرب و شتم کنید تا رنگ آنها به رنگ زرد روشن و کبودی باشد. نکته اصلی ضرب و شتم بیش از حد تخم ها و وارد کردن هوا در مخلوط است. در حالی که کل روش تخم مرغ به عنوان کرکی املت تولید نمی شود ، هنوز هم املت سبک تر و شفاف تری تولید می کند.
چه چیزی باعث املت املت می شود؟
دو چیز وجود دارد که املت را کرک می کند – جدا کردن تخم ها و شلاق سفیده تخم مرغ تا زمانی که قله های سفت متوسط ایجاد شود. برای نگه داشتن یک املت کرک ، قبل از پختن سبزیجات یا گوشت آنها را به مخلوط تخم مرغ اضافه نکنید. اطمینان حاصل کنید که غذاهای شما پخته شده اند و تقریباً قبل از چیدن ، آنها را به املت اضافه کنید.
شلیک بالای گلدان ذرت تازه سعادت شده در یک تابه سفید متوسط به همراه رمکین نمک و فلفل در کنار ماهی – عکس مرحله 1 دستور العمل املت کرکی.
چرا املت من لاستیک است؟
اگر املت شما لاستیک است ، به این دلیل است که تخم مرغ ها را بیش از حد غلیظ می کنید.
برای جلوگیری از املت مزه ای لاستیکی ، این قوانین را دنبال کنید:
از قابلمه مناسب استفاده کنید. برای یک املت کرکی از یک تابه 9 یا 10 اینچی استفاده کنید. برای یک املت معمولی از یک تابه 8 یا 9 اینچی استفاده کنید. اگر تابه را با تخم مرغ ها زیاد بار کنید ، باید تخم مرغ ها را به مدت طولانی بیشتری بپزید که باعث ایجاد املتی با پوست چاق و بافت لاستیکی می شود.
روی حرارت کم تا متوسط بپزید. یک تابه که خیلی گرم است ، باعث می شود یک املت با فضای بیرونی خنک شده و فضای خنک شده و آب و هوایی حاصل شود.
چه نوع تابه برای املت؟ چه تشت سایز برای املت؟
در حالی که برای تهیه املت لازم نیست از تابه املت استفاده کنید ، لازم است از یک تابه مناسب برای یک املت استفاده کنید!
از یک تابه نچسب استفاده کنید. یک تابه نچسب باعث می شود املت به تابه نچسبد و در هنگام چیدن گل و سرو املت به شما کمک می کند.
از قابلمه سایز مناسب استفاده کنید. ماهی تابه باید به اندازه املتی باشد که می خواهید درست کنید. اگر ماهیتابه شما خیلی بزرگ باشد ، تخم مرغ نازک و نتوانسته زیر وزن فیله های شما نگه دارد. به عنوان یک دستورالعمل کلی ، از یک تابه 8 اینچی برای یک املت دو تخم مرغ و یک تابه 9 اینچی برای یک املت سه تخم مرغ یا یک املت کرکی استفاده کنید.
چگونه املت را بچرخانیم؟
تلنگر املت