طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت واقعاً یکی از بهترین و خوشمزهترین غذاهایی است که میتوانید تهیه کنید. در این اسپاگتی قرار است از ماست ترکی و غلیظ استفاده کنیم که همراه با ادویهها در سس مخصوص طعم خاصی به این اسپاگتی میدهد. البته به جای ماست ترکی میتوانید از ماست یونانی هم استفاده کنید. احتمالاً تا به حال اسپاگتی را با ماست امتحان نکردهاید، اما خوشمزگی این اسپاگتی به همین ماست است.
طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت
طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت فوقالعاده راحت است و قرار است در آن از سس مخصوص اما راحتی استفاده کنیم که خودتان بهراحتی میتوانید در خانه تهیه کنید.
مواد لازم
در طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
- 2 عدد گوجهفرنگی (حدود 300 گرم)
- 1 عدد فلفل سبز (حدود 100 گرم)
- 2 حبه سیر بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز ملایم
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 1 قاشق چایخوری زیره
- 1 قاشق چایخوری آویشن خشک شده
- 2 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 300 گرم اسپاگتی خشک (3 فنجان)
- ماست ترکی یا ماست یونانی پرچرب
دستور تهیه
در طرز تهیه اسپاگتی بدون گوشت طبق مراحل زیر عمل کنید:
- یک تابه بزرگی را پر از آب کنید که تقریباً 2/3 آن پر از آب باشد. تابه را روی حرارت بگذارید و تا آب به جوش بیاید سس اسپاگتی را درست کنید.
- گوجهفرنگیها را به صورت تکههای بزرگ برش بزنید و در غذاساز بریزید و تا زمانیکه مخلوط گوجه صاف و یکدست شود آن را هم بزنید.
- فلفل سبز را هم به تکههای بزرگی خرد کنید و در غذاساز قرار دهید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
- سیر را پوست بگیرید و کاملاً خرد کنید. سپس در غذاساز قرار دهید و رب فلفل قرمز را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
- وقتی آب به جوش آمد، 2 قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید و پاستا را داخل تابه بریزید. مدام هم بزنید تا اسپاگتی چند دقیقه در آب بپزید.
- در این مرحله از طرز اسپاگتی بدون گوشت، اسپاگتی را فقط به مدت 1 دقیقه بپزید، چون قرار است اسپاگتی را در مرحله بعدی با سس گوجه نیز بپزیم.
- در حالیکه اسپاگتی در حال پختن است، تهیه سس را تمام کنید. کره و روغن را در یک تابه با اندازه متوسط بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا کره ذوب شود.
- ادویهها، چاشنی و سس را که در غذاساز تهیه کردهاید را اضافه کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا سس کمی بپزد.
- وقتی اسپاگتی آماده شد، آن را آبکشی کنید و کمی از آب اسپاگتی را نگه دارید.
- اسپاگتی آبکش شده را به تابه سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
- اگر اسپاگتی خیلی خشک بود، میتوانید کمی از آب اسپاگتی را که نگه داشته بودید به اسپاگتی اضافه کنید.
- این اسپاگتی را باید گرم و همراه با ماست سرو کنید.
https://picniconabroom.com/pepper-spaghetti/