اول یه پیازبزرگ رو تو گوشت چرخکرده رنده میکنیم نمک و زردچوبه بهش اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم دو سه ساعت میزاریم تو یخچال بعد در میاریم قلقلی گوشت درست میکنیم بعد تو یه ماهیتابه گود گوشتارو تفت میدیم بعد گوجه هارو که پوره کردیم به گوشتا اضافه میکنیم وحسابی تفت میدیم چندتا حبه سیر با یه دونه فلفل دلمه ای رنده میکنیم میزاریم آبش کشیده بشه بعد یکم بهش آویشن و فلفل سیاه اضافه میکنیم.
تویه قابلمه میزاریم آب جوش بیاد نمک هم بهش میزنیم بجوش که اومد اسپاگتی هارو میریزیم داخلش وقتی تشخیص دادین که کامل پخته میریزیم تو آبکش وآبسرد میریزیم روش بعد که کامل آبش رفت میریزیم تو ماهیتابه ای که موادمون داخلش بودو حسابی باهم مخلوط میکنیم ریحون تازه ام که از قبل خرد کردیم به مواد اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم و نوش جان
پ.ن:اسپاگتی نیاز به دم کشیدن نداره/میتونین از پنیرپارمسان برای روش استفاده کنین
طرز تهیه اسپاگتی با گوشت