دسته‌بندی نشده

طرز تهیه اسپاگتی

این دستور تهیه اسپاگتی آسان با سس گوشت فقط چند دقیقه از آماده سازی و سپس یک کله پاچه کم کم روی اجاق گاز برای یک اسپاگتی خانگی عمیق و طعم دار خانگی تهیه می شود تا بهترین شام مورد علاقه خانواده باشد. با ما همراه باشید با طرز تهیه اسپاگتی

سس اسپاگتی خانگی و نودل های موجود در ظرف سفید با دو چنگال

این پست توسط Kroger برای شما آورده شده است

قبل از شروع نوشتن این پست ، با این عنوان کشتی می گرفتم.

شام اسپاگتی مورد علاقه خواهرم. زیرا در کودکی شماره 1 در لیست درخواست های او قرار داشت. و برای انجام این روز ، تمام این سالها بعد و بعد از خوردن وعده های غذایی از سراسر جهان ، هنوز هم هست.

بستن
بهترین دستور اسپاگتی مادر من تا به حال! زیرا اینگونه است. و چه کسی به مادر اعتماد نمی کند که بهترین نتیجه را کسب کند؟

بهترین سس اسپاگتی و گوشتی را که همیشه تهیه خواهید کرد اما هرگز ترکیب اصلی راز را حدس نزنید. جذابیت ؟؟؟؟

شام وقتی می خواهید خانه خود را با تمام بوهای باشکوه عطر کنید و بعد از آن ارتش را بخورید. شاید برای یک عنوان کمی طولانی باشد ، اما هنوز هم کاملاً مناسب است.

اسپاگتی و سس گوشتی خیلی خوب شما می توانید باقیمانده های سرد را که هنوز هم در ظروف مستقیم از یخچال قرار دارید بخورید. اوه اوه ، آیا من فقط خودم را کنار گذاشتم ؟؟؟؟؟ بوست!

من از خواهرم خواستم تا تصویری از نسخه دستور العمل اسپاگتی مادرم را برای من ارسال کند ، همانطور که در زیر مشاهده می شود. چلپ چلوپ و قطره قطر نشان می دهد که خواهرم طرفدار شماره یک این دستور العمل است – و به نظر می رسد که او نیز تستر دستور العمل ستاره ای است!

وقتی دانشگاه را به پایان رساندم و به اولین آپارتمان منتقل شدم ، دستور مادرم را برای صرف شام خانوادگی مورد علاقه ی خود نوشتم و آنرا در شیرآلات دستور العمل پاره شده ام قرار دادم. سرانجام بارها و بارها آنرا ساخته بودم كه به آن متعهد شدم به خاطر بیاورم اما با گذشت زمان ، به اندازه مادرم مزه و چاشنی نداشت ، واقعیتی که من واقعاً آن را درک نکردم تا اینکه وقتی خواهرم در بازدید از ما بود ، نسخه اصلی خود را ساخت. (طبیعتاً خواهرم باید غذای موردعلاقه خود را برای شام انتخاب کند ، زیرا سلام ، او هنوز مورد علاقه :)).

این شام وقتی بود که فهمیدم یک ماده بسیار مهم را که این اسپاگتی را بهتر از بقیه می کند از دست داده ام ، و اغلب در سس اسپاگتی یافت نمی شود. آیا شما هنوز جاسوسی کرده اید؟ من در عرض یک دقیقه فاش می کنم ، اما ابتدا اجازه دهید مبانی صحبت کردن …

کارت دستور تهیه اسپاگتی

مواد اولیه اسپاگتی خانگی
این نوع نوعی از دستور العمل هایی است که می توانید به راحتی به وسیله یک شیرینی انبار ساده و چند ماده یخچال فریزر که همیشه می توانم در آن در محل بازار / فروشگاه کروگر محلی اسمیت بیابم ، آماده کرده باشید.

از آنجا که در سال های گذشته با Kroger کار کردم و به دلیل اینکه اصلی ترین فروشگاه مواد غذایی من است برای خرید (من وقت زیادی را برای سرگردانی در بخش باغ می گذرانم!) من از کیفیت مارک های فروشگاه اینترنتی لیبل خصوصی آنها بیشتر تحت تأثیر قرار گرفته ام. حقیقت ساده ، HemisFares و انتخاب خصوصی. و حرفهای طراحی در من خوشحال است که شاهد تکامل طراحی بسته برای نام تجاری اصلی خود Kroger هستیم تا برچسب با خوبی های داخل مطابقت داشته باشد. چه می توانم بگویم؟ برچسب ها مهم هستند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کباب وزیری

این دستور العمل اسپاگتی هم از نظر ایتالیایی و هم از نظر محبوبیت آمریکایی است و به مراتب بهتر از چیزی است که در رستوران هایی مانند The Spaghetti Factory پیدا خواهید کرد.

اسپاگتی و سس گوشت مادر من به دنبال چیز خارق العاده ای نیست. در واقع ، کاملاً اساسی است ، و این چیزی است که باعث بهتر شدن آن می شود.

گوشت چرخ كرده. من برای سس خود از 85٪ گوشت گاو مرغ گوشتی angus 85٪ استفاده می کنم ، بنابراین هنوز هم چاشنی دارد اما چربی زیادی ندارد. خواهرم برای استفاده از بوقلمون های زمینی نیز گزینه ای عالی است.
سس گوجه فرنگی. دشت بهتر است یک حمام گوجه فرنگی ایجاد کنید تا مواد دیگر آن را تزریق کنند.
گوجه فرنگی خرد شده. می توانید از گوجه فرنگی کامل کنسرو شده استفاده کرده و سپس با دست و انگشتان خود خرد کنید. اما دستور مادر می گوید: این که من چه کاری انجام می دهم
رب گوجه فرنگی. این به سس بدن خود می دهد ، و همچنین کمی شیرینی.
آبگوشت گاو یک لایه دیگر گوشت. خواهرم دستور خود را برای استفاده از چگالش اصلاح کرد ، اما من معمولاً در اینجا استفاده کردم.
قارچ کنسرو شده. به طور معمول همیشه در دستور العمل ها از قارچ تازه استفاده خواهم کرد ، اما این یک بار است که من هرگز ، هرگز ، هرگز انجام نمی دهم. فقط چیزی در مورد نسخه کنسرو شده است که به قسمت مورد علاقه من سس تبدیل می شود ، و به همین دلیل به طور معمول مبلغی را که درخواست می کنم دو برابر می کنم.
پاشیدن شراب. مامان می گوید استفاده از قارچ خالی به عنوان راهنمای اندازه گیری شما می تواند باشد.
پیاز ، کرفس و سیر تازه. آنها همیشه در اطراف یخچال و فریزر یخچال و فریزر در انتظار استفاده از آنها هستند.
گیاهان خشک شده ، نمک کوثر و فلفل سیاه تازه و یک قند شکر برای شیرینی. روی برگ های خلیج پرش نکنید ، آنها تفاوت زیادی ایجاد می کنند.
خشک کل میخک! مادرم این ترفند را از دوستش ویرجینیا آموخت ، و اضافه کردن چند میخک کامل ماده مخفی مخفی بود که در این سالها گم شده ام. مادرم 5-6 میخک استفاده می کند اما شوهر من چهار را ترجیح می دهد. میخک به آن عطر و طعم خاکی و ادویه ای می دهد که جای دادن آنها چندان آسان نیست. جای تعجب است که من به مردم می گویم که در آنجا هستند ، یا اگر شخصی را فراموش کرده ام یا اگر نتوانم آنها را قبل از خدمت نجات دهم ، به خودی خود پیدا کرده اید.
مواد سس اسپاگتی خانگی تهیه شده بر روی پیشخوان

طرز تهیه سس اسپاگتی
واقعاً فوق العاده خانگی خانگی

تهیه سس بگتی آسانتر از چیزی است که فکر می کنید ، اما زمان می برد. برای تهیه بهترین سس اسپاگتی ، به سادگی باید گوشت گاو خرد شده را قهوه ای کنید و چربی اضافی آن را تخلیه کنید. سپس کرفس خرد شده ، پیاز و سیر را خرد کرده و بپزید تا سبزیجات نرم شوند. تا کنون خیلی خوب؟

بقیه مواد خانگی سس ماکارونی خانگی را درون قابلمه ریخته و مخلوط آن را به جوش بیاورید. پس از جوشاندن سس اسپاگتی ، گرما را کاهش داده و بگذارید تا 3 ساعت دیگر روی اجاق گاز بجوشد. من می دانم 3 ساعت برای همیشه به نظر می رسد ، اما برای ساخت یک سس گوشت غنی و طعم دار چقدر طول می کشد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بادمجان شکم پر

به محض اینکه سس اسپاگتی خانگی زمان بیداد کردن را داشته باشد ، تمام کارهایی که باقی مانده است ، جوش دادن رشته های اسپاگتی مطابق دستورالعمل بسته است و آنرا بشویید!

بهترین سس اسپاگتی در فر هلندی با ملاقه

چگونه می توان اسپاگتی را دوباره گرم کرد
اگر از باقی مانده های این دستور تهیه اسپاگتی خانگی تمایل دارید ، می توانید روز دیگر به راحتی آنها را گرم کنید. من توصیه می کنم دوباره اسپاگتی های باقیمانده را در یک قابلمه پوشیده شده روی حرارت متوسط ​​کم گرم کنید. برای سست شدن ماکارونی ممکن است نیاز به اضافه کردن یک چاشنی آب گوجه فرنگی داشته باشید.

آیا می توانید اسپاگتی را فریز کنید؟
بهترین راه برای فریز کردن اسپاگتی باقیمانده ، سس اسپاگتی خانگی را به طور جداگانه یخ زده و سپس نودهای اسپاگتی تازه را هنگام تهیه آن آماده می کنید. سس را به مدت 1 روز در یخچال فریزر کنید و یا در یک قابلمه بزرگ ، روی آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط ​​تا متوسط ​​گرم کنید تا ذوب شود.

برای تهیه غذای آماده ، سس را در کیسه های فریزر گالن یخ بزنید. آنها را به صورت صاف دراز بکشید تا بتوانید آنها را صاف یا عمودی کنار هم در فریزر جمع کنید.

اسپاگتی خانگی و سس گوشت را در گلدان

چه نوع شراب قرمز را باید خریداری کنم؟
نکته اصلی پخت و پز با شراب خرید کالایی با همان کیفیتی است که شما مایل به نوشیدن آن هستید. من می گویم بطری را جستجو کنید که حدود 10 دلار قیمت داشته باشد (من تمایل دارم از این مخلوط اسپاگتی از مخلوط قرمز یا پینوت مخلوط استفاده کنم).

آیا می توانم شراب را ترک کنم؟
از نظر فنی ، بله ، اما من اکیداً توصیه می کنم که آن را به سس اسپاگتی خانگی اضافه کنید ، زیرا طعم آن را زیاد می کند. به یاد داشته باشید: الکل از سس خارج می شود و فقط طعم دهنده است.

اما اگر از شراب خارج نیستید یا مخالف استفاده از آن نیستید ، می توانید به جای آن 1/4 لیوان سرکه بالزامیک به آن اضافه کنید تا کمی اسید و امامی اضافه شود.

ملاقه پر از سس اسپاگتی خانگی ساده

نکاتی در مورد تهیه اسپاگتی و سس گوشت
در حالی که سس اسپاگتی خانگی آسان که به مدت 3 ساعت طبخ می شود کم و آهسته است ، حتما گاهی اوقات آن را هم بزنید. شما نمی خواهید چسبیده به کف قابلمه و سوزش باشد ، زیرا این یک طعم تلخ به سس گوشت اضافه می کند.

ما همیشه این سس گوشت را با نودل های معمولی اسپاگتی سرو می کنیم ، اما تصور می کنم با هر نوع ماکارونی دوقلوی دیگر ، یا به رنگ تردلینی یا راویولی یا حتی به عنوان پرکننده لازانیا ، به همان اندازه خوب است.

این دستور العمل اسپاگتی خانگی خیلی چیزهای زیادی را ایجاد می کند ، بنابراین برای خدمت به جمع یا یک خانواده بزرگ بسیار عالی است. اگر دو یا چند مورد درست درست می کنید ، باعث می شود تمام هفته برای ناهار باقی مانده های عالی باشد یا سس را در فریزر گالن تقسیم کرده و بعداً پس انداز کنید.

بشقاب سس اسپاگتی و رشته فرنگی با چنگال

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کرم کارامل

با اسپاگتی و سس گوشت چطور سرو کنیم
ما همیشه این کار را با یک سالاد یخ کوهستانی بسیار ترد و پرتقال که با خیارهای خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده سرو می شود و در لباس وینای گرت شراب قرمز مورد علاقه من و چند برش نان سیر قوطی پوشیده شده سرو می کنیم. اگر کمی بیشتر به دنبال آن هستید ، در اینجا چند ایده برای تهیه غذای خود آورده شده است.

سالاد سزار با Croutons سیر
رول سیر قاتل
کدو سبز کدو حلوایی 5 دقیقه ای آسان
سالاد آروگولا با سه پارچه تراشیده پارمسان
بهترین سالاد Caprese (به علاوه نوار سالاد DIY Caprese)
چگونه Tiramisu کلاسیک درست کنیم
شراب. شراب فراوان
اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، لطفا به من اطلاع دهید! این دستور العمل را علامت گذاری کنید و در زیر نظر دهید ، یا عکس بگیرید و آن را در Instagram با #foodiecrusheats برچسب گذاری کنید.

4.03 از 129 رای
چاپ
اسپاگتی و سس گوشتی مادرم
این سس گوشت آسان فقط چند دقیقه از آماده سازی را می گیرد و سپس یک اجاق گاز کم مصرف روی اجاق گاز را برای یک اسپاگتی کلاسیک عمیق و گوشتی و با طعم کلاسیک که همه دوست دارند دوست داشته باشید.
دوره اصلی دوره
غذاهای ایتالیایی
کلمات کلیدی اسپاگتی
زمان آماده سازی 25 دقیقه
زمان طبخ 3 ساعت
زمان کل 3 ساعت 25 دقیقه
وعده 10 وعده
کالری 365 کیلو کالری

عناصر
1 پوند 85٪ گوشت گاو بدون چربی
1 پیاز زرد خرد شده
4 ساقه کرفس خرد شده
4 میخک سیر را خرد کرده یا فشار دهید
1 29- اونس می تواند گوجه فرنگی کند
1 29- اونس می تواند سس گوجه فرنگی باشد
1 – 6 اونس می تواند رب گوجه فرنگی
2 – قوطی های اونس قارچ های خرد شده
1 فنجان شراب قرمز
1 15- اونس می تواند آب گوجه فرنگی شود
5-6 میخک کامل
2 برگ خلیج
2 قاشق غذاخوری شکر
1/4 فنجان جعفری خرد شده خرد شده یا 4 قاشق چایخوری خشک شده
1 قاشق چایخوری ریحان
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
1 قاشق چایخوری نمک کوثر
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
رشته فرنگی نخودچی 1 پیمانه خشک
پنیر پارمزان رنده شده

دستورالعمل ها
در یک قابلمه بزرگ بزرگ کف تهویه شده روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​، گوشت گاو را تا زمانی که قهوه ای شود ، حدود 5-7 دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید. چربی رنده شده را تخلیه کرده و گوشت را به قابلمه اضافه کنید.

پیاز خرد شده ، کرفس و سیر را اضافه کرده و بپزید تا سبزیجات نرم شوند ، حدود 5-7 دقیقه دیگر.

بقیه هفتم را اضافه کنید

مواد (به جز نودل اسپاگتی و پارمسان) ، هم بزنید و به جوش بیاورید. گرما را کم کنید تا بجوشد ، هم بزنید و با یک درب آن را بپوشانید و حداقل 3 ساعت روی حرارت متوسط متوسط بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید.

اسپاگتی ها را طبق دستورات بسته در آب نمکی سخاوتمندانه بپزید. تخلیه و مخلوط کردن در سس اسپاگتی.

با پنیر پارمزان رنده شده یا مخلوط شده و جعفری تازه خرد شده را در صورت دلخواه سرو کنید.

یادداشت های دستور العمل
سس گوشت را می توان تا 1 هفته در یخچال قرار داد یا در یک کیسه گالن ziplock ذخیره کرد و تا 3 ماه منجمد کرد.

ارزش غذایی
اسپاگتی و سس گوشتی مادرم
مقدار در هر خدمت
کالری 365 کالری از Fat 72
٪ ارزش روزانه*
8g12٪ چربی
چربی اشباع 3g19٪
کلسترول 31mg10٪
سدیم 1271mg55٪
پتاسیم 999mg29٪
کربوهیدرات 52g17٪
فیبر 5g21٪
قند 13g14٪
پروتئین 18g36٪
ویتامین A 904IU18٪
ویتامین C 21mg25٪
کلسیم 78mg8٪
4mg22٪ آهن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا