طرز تهیه کیک یزدی

امشب با دستور  کیک یزدی با ۲روش در خدمتتونم.

در مطالب قبلی باهم طرز تهیه کیک شنی، کیک خرما، کیک موکا، کیک خرمالو، کیک بستنی و کیک اسفنجی رو برسی کردیم و حالا در این مطلب می خوایم طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه را باهم داشته باشیم.

طرز تهیه کیک یزدی
اولین روش که خیلی ساده هست:
کارگاهی:
تخم مرغ  ۳۰عدد
روغن مایع  ۲کیلو
شیر  ۸۰۰گرم
گلاب ۸۰۰گرم
شربت بار  ۳۰۰گرم
آرد  ۳کیلو
بکینگ پودر ۵ق
شکر  ۲کیلو
خونگی:
تخم مرغ  ۳عدد
شکر  ۲۰۰گرم
شیر  ۸۰گرم
روغن مایع  ۲۰۰گرم
گلاب  ۸۰گرم
آرد  ۳۰۰گرم
شربت بار ۱ق
بکینگ پودر   ۲ق چ
همه مواد رو باهم مخلوط کرده بجز آرد وابتدا با دنده ۲بمدت ۳دقیقه وبعد بادنده ۳بمدت ۳دقیقه هم زده وبعد توی قالب ریخته وروی اون رو ضربدری خط میندازین.اگه دوست داشتین کنجد روش بریزید. در فر ۲۵۰درجه سانتی گراد قرار بدید تا رنگ بگیره.
روش دوم:
ابتدا تخم مرغ وشکر رو حدود ۱۵دقیقه همزده تا کرم رنگ شود.
بعد شیر وگلاب رو اضافه کرده وحدود ۲دقیقه بزنید.
بعد آرد وبکینگ پودر رو اضافه کرده وبا دنده ۳بمدت ۲دقیقه همزده تا بخوبی مخلوط شود. سرعت رو کم کرده وروغن مایع رو اضافه کنید ودر حد قاتی شدن هم بزنید.
نکته:  زیاد هم زدن باعث تسمه شدن میشه. پس کم هم بزنید.

مواد لازم‌
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۲/۳پیمانه
روغن مایع ۲/۳پیمانه
شیر ۱/۲پیمانه
بکینگ پودر ۱ق غ
وانیل نوک‌ق چ
هل ۲ق چ
گلاب ۴, قاشق غذاخوری
تخم مرغ شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه سپس شیر و روغن مایع و گلاب اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم آرد بکینگ پودر و پودر هل رو که سه بار از قبل الک کردیم و به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن هم میزنه تا با هم مخلوط بشن داخل قالب مافین یا قالب کیک یزدی را پشت سر میزاریم مواد کیک را درون قالب ریخته سر خالی باشه چون پف میکنه سپس چاقو را با روغن مایع چرب میکنیم و روی کیک ها را به علاوه ایجاد می کنیم و در آخر کنجد میریزیم‌ و در داخل فر که از قبل گرم شده تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد میزاریم و بعد از ۵ دقیقه‌ کمپ فکر کرد در جلوی ۱۸۰ میزاریم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا زمانی که کیک کاملا پخته بشه و در آخر کم گریل بالا را روشن می کنیم تا روز کیکمون طلایی بشه
بازم بستگی به دمای فر خودتون داره چک کنید که اگه پخته شده طلایی شد کافیه

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.