دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک کشمشی

این کیک کشمشی خیلی راحت و سریع درست میشه بافتش خیلی سبکه بدون فرو همزن هم میتونید درستش کنید

طرز تهیه کیک کشمشی
برای صبحونه و عصرونه عالیه
فقط اگر گردو هم دارید بهش اضافه کنید و طعمشو جند برابر کنید

مواد لازم
تخم مرغ ۵ عدد
ارد ۱۵۰ گرم یا یک و یک سوم پیمانه
پودر قند ۹۰ گرم
کره ذوب شده ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
کشمش و گردو
برای همزدن سفیده دقت کنید زرده و سفیده را از هم خوب جدا کنید اصلا زرده وارد سفیده نشه
ظرفی که سفیده را داخلش میریزید کاملا تمیز باشه و چربی نداشته باشه
پره های همزن کاملا تمیز باشه
برای اینکه سفیده زودتر فرم بگیره میتونید از پودر تارتار استفاده کنید

این کیکو اگه خواستید داخل قابلمه درست کنید قابلمه را از ابتدای کار روی گاز قرار بدید با حرارت کم تا خوب گرم بشه
بعد کفش کاغذ روغنی بندازید و موادو بریزید داخلش،دمکنی قرار بدید و زیر قابلمه شعله پخش کن بزارید به مدت چهل دقیقه در قابلمه را باز نکنید بعد از چهل و پنج دقیقه تست کنید

سعی کنید کشمشاتون خیس و تازه نباشه از من هنوز خشک نشده بود
با یه کوچولو ارد کشمشو مخلوط کنید و داخل کیک بریزید
گردو هم بریزید عالیتر میشه
من با پودر قند کیکمو تزئین کردم

درست کنید و لذتشو ببرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *