طرز تهیه کیک کاستلا ژاپنی

اگر دوست دارید که یک کیک خوشمزه کیک پنبه ای کاستلا ژاپنی خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.

در پست های قبلی باهم کیک یزدی، کیک هویج، پنکیک، کیک براونی، کیک مخملی و چیز کیک سن سباستین حالا با من همراه باشید با کیک کاستلا ژاپنی

کیک کاستلا ژاپنی

مواد لازم
تخم مرغ….. ۴عدد
شیر….. ۷۰ میلی لیتر _معادل ۱/۳ لیوان فرانسوی
روغن مایع…… ۵۰ میلی لیتر ۱/۳ لیوان فرانسوی
آرد قنادی…… ۶۰گرم. معادل نصف لیوان فرانسوی البته ی کم بیشتر از نصف
وانیل …. نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو.الک شده … ۸ گرم
شکلات چیپسی …. مقداری
آب لیمو ترش ….. یک قاشق چایخوری
نمک……. نوک قاشق چایخوری
شکر….. ‌‌۷۰ گرم_ نصف لیوان فرانسوی
ا
قالب 16x16x7 سانتی متر، کاملاً کل قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

طرز تهیه
– شیر و روغن و آرد (در حالی که الک شده) را با لیسک خوب مخلوط کنید. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید
– مواد را به 2 قسمت تقسیم کنید، یک قسمت پودر کاکائو، یک قسمت وانیل بزنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
– سفیده ی تخم مرغ را با نمک و اب لیمو هم بزنید تا کمی کف کند، شکر را به تدریج اضافه کنید، هم بزنید تا قله ای شود.
– سفیده ها را به دو قسمت تقسیم کنید، یکی را در مخلوط شکلاتی، یکی را در مخلوط وانیل مخلوط کنید. دوباره هم بزنید / با یک لیسک دورانی مخلوط کنید .
– مخلوط شکلاتی را داخل تابه بریزید، سپس مخلوط وانیلی را داخل قالب بریزید (هنگام ریختن مخلوط وانیلی بهتر است از یک قیف یکبار مصرف استفاده کنید تا یکنواخت روی مواد قبلی بریزید)، با یک چوب بستنی یا دم قاشق اطراف مواد را از پایین به بالا بکشید تا حالت طوفانی ایجاد شود مانند فیلم، سپس شکلات چیپسی بریزید.
– قالب را داخل یک ظرف دیگه قرار بدید / تا آب داخل قالب نرود.قالب را داخل سینی که اب جوش ریختید بزارید داخل فر.
– به روش بنماری در دمای 150-160 درجه سانتیگراد به مدت 75 دقیقه بپزید. فر از قبل گرم شده است.بعد از پخت از فر خارج کنید و بزارید کاملا سرد بشه بعد هم از داخل قالب در بیارید برش زده و نوش جان.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.