طرز تهیه کیک شیر داغ

کیک داریم اونم چه کیکی کیک شیرداغ شاه کیکها، خوش طعم و خوش بافت، پنبه ای
حتما یبارم که شده امتحانش کنین
بین کیکهای ساده از همه خوشمزه تره

طرز تهیه کیک شیر داغ خوشمزه
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پ و ۱/۴ پ
شیر ۱ پ و ۱/۴ پ
شکر ۱ پ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
کره ۱۰۰ گرم
اول از همه شیر و کره رو تو ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا کره آب بشه، اصلا احتیاجی نیست شیر بجوشه.
حالا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود۵ دقیقه میزنیم تا حجمش ۲ برابر و رنگش روشن بشه.
بعد مخلوط شیر و کره که داغ هست رو کم کم به مواد( همزن روشن باشه) اضافه میکنیم، در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر که ۳ بار الک شده رو توی ۳ مرحله به مواد اضافه میکنیم و هر بار خوب مخلوط میکنیم. قالب رو با روغن جدا کننده خوب چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم، قالب رو ۳ بار به سطح میکوبیم و درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم.بعد از پخت اجازه میدیم کاملا سرد بشه بعد از قالب جدا میکنیم.
سایز قالب حدودا ۲۵ سانت

روغن جداکننده: ۵۰ گرم روغن نیمه جامد رو با ۵۰ گرم آرد مخلوط کرده و یه کم با همزن میزنیم. بعد قالبو باهاش چرب میکنیم. میشه تو مقدار بیشتر هم آماده کرد. تو یخچال به مدت ۲ ماه ماندگاری داره. هر وقت خواستین کیک بپزین قالب رو باهاش چرب میکنین. فقط مقدار آرد و روغن باید یکی باشه.

منبع : @honare__khanedari

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.