دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک برگردان با هر نوع میوه‌ای که دوست دارید

شاید با شنیدن طرز تهیه کیک برگردان به یاد کیک برگردان کلاسیک با آناناس بیفتید. خیلی از افراد نمی‌دانند که کیک برگردان را می‌توان با هر نوع میوه‌ای تهیه کرد. حتی کیک برگردان با بسیاری از میوه‌های دیگر خیلی هم خوشمزه می‌شود.

 

طرز تهیه کیک برگردان

طرز تهیه کیک برگردان با هر نوع میوه‌ای که دوست دارید

در طرز تهیه کیک برگردان می‌توانید از هر نوع میوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید مانند:

  • هلو
  • شلیل
  • گیلاس تازه
  • انواع توت‌ها
  • گلابی
  • موز
  • نارنگی
  • انبه
  • زردآلو
  • انجیر

حتی می‌توانید در طرز تهیه کیک برگردان از پرتقال، گریپ‌فروت و لیمو هم استفاده کنید، البته همه این کیک‌ها رو نتونستم امتحان کنم، اما اگر می‌خواهید از این میوه‌ها استفاده کنید از میوه‌های رسیده و آبدار استفاده کنید.

 

مواد لازم

در طرز تهیه کیک برگردان به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

 

مواد لازم برای تاپینگ

  • 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • نصف فنجان شکر ریزدانه
  • 2 تا فنجان میوه خرد شده
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سالاد الویه

 

مواد لازم برای تهیه کیک

  • 1 و نیم فنجان آرد چند منظوره
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • نصف فنجان کره بدون نمک متناسب با دمای اتاق
  • یک فنجان شکر ریزدانه
  • 2 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • نصف فنجان شیر کامل

دستور تهیه

  1. ابتدا میوه‌ها را آماده کنید و فر را از قبل روشن کنید. بهتر است دمای فر 350 درجه فارنهایت باشد. اگر از میوه تازه استفاده می‌کنید، خوب بشوئید و خشک کنید. آنها را در ابعاد یک اینچ ببرید. توت‌ها چون کوچک هستند نیازی به بریده شدن ندارند.
  2. در این مرحله از طرز تهیه کیک برگردان باید لعاب شکر را درست کنید. تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد، شکر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  3. میوه‌ها را بچینید. میوه‌های خرد شده را در تابه بچینید و ترکیب شکر و کره را روی میوه‌ها بریزید.
  4. در یک کاسه متوسطی، آرد، بکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  5. وقتی میوه‌ها و ترکب شکر و کره را با هم مخلوط کردید، منتظر بمانید سرد شود، چون سرد شدن باعث می‌شود تا میوه‌ها در داخل کیک نتوانند جابه جا شوند.
  6. در یک کاسه بزرگ دیگری، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. با استفاده از همزن دستی، کره و شکر را آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن و کرمی شود که تقریباً 5 دقیقه طول می‌کشد. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
  7. ترکیب آرد را در سه مرحله به آن اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید: 1/3 ترکیب آرد را اضافه کنید و تقریباً به مدت 30 ثانیه هم بزنید. نیمی از شیر را اضافه کنید و دوباره 30 ثانیه دیگر هم بزنید. این روال را به ترتیب ادامه دهید. در نهایت، بقیه آرد را اضافه کنید و تقریباً به مدت 1 دقیقه هم بزنید.
  8. خمیر کیک را روی مخلوط میوه بریزید و با قاشق سطح خمیر را صاف کنید.
  9. قالب کیک را در فر قرار دهید و 40 تا 45 دقیقه صبر کنید تا سطح کیک طلایی شود.
  10. کیک را از فر بیرون بیاورید و آن را از کاغذ روغنی جدا کنید و منتظر بمانید تا سرد شود.
  11. اگر میوه‌ها از کیک جدا شدند نگران نباشید و دوباره با چاقو میوه‌ها را روی کیک بگذارید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه رولت بوقلمون

https://www.thekitchn.com/how-to-make-an-upsidedown-cake-with-almost-any-fruit-cooking-lessons-from-the-kitchn-192070

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا