دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوفته برای 4 نفر

اگه دوست دارید که کوفته خوشمزه برای 4نفر درست کنید با من همراه باشید

طرز تهیه کوفته برای 4 نفر

 

طرز تهیه کوفته برای 4 نفر

نخود ۱ کاسه ماست خوری
برنج نیم دانه ایرانی ۱ کاسه ماست خوری
لوبیا چشم بلبلی نصف کاسه ماست خوری
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
سینه ی مرغ ۱۰۰ گرم
سبزی خوردن ۲۰۰ گرم
ادویه ها شامل
نمک ،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،پودر پیاز ،زنجبیل، ترخون خشک،شوید خشک،شنبلیله خشک به میزان لازم

حبوبات از شب قبل خیس میکنیم و آب آن را چند بار عوض میکنیم و بعد تمام مواد را دوبار باچرخ گوشت چرخ میکنیم بیشتر چرخ نشه که کوفتها خیلی سفت میشه و ادویه ها و سبزی های خشک اضافه میکنیم و حسابی ورز میدهیم و به گولولهای اندازه نارنگی در میاریم و ۲ ساعت توی یخچال میزاریم استراحت کنه
سس کوفته
پیاز در قابلمه تفت میدهیم ادویه اضافه میکنیم یه قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و تفت میدهیم آب اضافه میکنیم تا به جوش بیاد
وحرارت رو بعد از جوش آمدن کم میکنیم و آروم آروم کوفتهارو توی سس میزاریم و حدودا ۱.۵ ساعت زمان میدهیم تا بپزه اگر حین پخت آب کوفته ها کم شد آب جوش اضافه کنید
و بعد با نون سرو کنید
نوووش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آیس پک

 

 

یه حلوا با ترکیب عسل و گردو صد درصد حلوای بی نظیری میشه

سیو یادت نره مهربون✅

حلوا عسلی گردویی

موادلازم:

250 گرم کره
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری عسل(بعد از پخت اضافه می شود)
2 و نیم لیوان ارد

برای شربت👇🏼
2 و نیم لیوان شکر
2 و نیم لیوان آب جوشیده
1 قاشق چایخوری آب لیمو

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس چیلی

طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید اب, شکر, آب لیمو بزارید کمی بجوشد تا شکر کامل حل شود
حالا کره را در ظرفی ریخته رو شعله بزارید تا کره آب شود سپس آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید آرد که تغییر رنگ داد نوبت گردو ریز خورد شده است
گردو را اضافه کرده دوباره شروع به سرخ کردن آرد میکنیم پنج دقیقه دیگر مخلوط میکنیم سپس شعله را خاموش کرده
شربت را در سه مرحله به خورد آرد میدیم و خوب مخلوط میکنیم در مرحله ی آخر دو قاشق عسل را اضافه کرده و تمام
به دلخواه تزئین کنید و سرو کنید

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چیز کیک ژله‌ای با توت‌فرنگی

نوش جان😘

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *