دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کلم پلو

و امروز به درخواست تعداد زیادیتون کلم پلو درست کردم براتون؛کلم پلو از اون غذاهائیکه یا خیلیا عاشقشن یا خیلیا اصلا لب نمیزنن و علت اصلیشم استفاده از کلم توی برنجه ،به نظر من اگر کلم قمری باشه و درست سرخ بشه نه تنها خوشمزست که بوی کلم هم نمیده اضافه کردن زعفران و زردچوبه هم توی بوی کلم تاثیر داره پس حتما یه بار اینطوری امتحانش کن

کلا خوردنی های شیرازی خیلی پر طرفدار هست مثل سالاد شیرازی یا فالوده شیرازی اگه دوست دارید که کلم پلو رو هم یاد بگیری با من همراه باش.

کنارشم سالادشیرازی و ترشی فراموش نشه

راستی براتون سالاد انار و کلم هم درست کردم که ورق بزنید و مراحل تهیه را ببینید راحت ولی عجیب خوشمزه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شربت شکلاتی

مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
کلم قمری ۲ عدد
تره،ترخون،شوید،ریحان تازه از هر کدام ۵۰ گرم
نمک و‌فلفل و زردچوبه
زعفران
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
آردنخودچی نصف قاشق غذاخوری
برنج ایرانی دو پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
طرز تهیه:ابتدا سبزی ها را شسته و ساطوری کنید(میتونید از سبزی خشک هم استفاده کنید) سپس کلم قمری را هم طبق ویدیو اول گرد گرد برش بزنید و بعد خلالی خیلی نازک خرد کنید و در روغن با مقدار کمی زردچوبه خوووب سرخ کنید در این فاصله گوشت چرخکرده را که بهتره چرخکرده مخلوط( ترکیب گوسفندی و گوساله) باشه با نمک و فلفل وزردچوبه و آرد گندم و نخودچی مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه استفاده از آردنخودچی به تنهایی گوشت را سفت میکنه سپس در یخچال استراحت بدید و بعد توی دست قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید،برنج را هم جداگانه آبکش کنید و کف قابلمه مقداری سیب زمینی که به زعفران آغشته کردید بچینید و روش مقداری برنج ساده و به ترتیب سبزی ساطوری شده و کلم سرخ شده و گوشت قلقلی سرخ شده و دوباره برنج سفید و زعفران دم کرده و تکرار مراحل تا همه مواد تمام شود ،درب قابلمه را گذاشته و دم میکنیم،نوش جان

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه باسلوق ژله‌ای با نشاسته گندم و پودر ژلاتین

طرز تهیه کلم پلو

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده :۳۰۰گرم
کلم سفید سالادی ۴۰۰گرم
پیاز رنده شده یک عدد
پیاز خلالی شده دو عدد
رب دو ق غ
زعفران غلیظ
نمک فلفل زرچوبه

طرز تهیه:
گوشت و همراه با ادویه و پیاز رنده شده که آبش و گرفتیم خوب ورز میدیم و بصورت نخودی گلوله و داخل روغن سرخ می کنیم پیاز خلالی جدا داخل تابه سرخ کنید و کمی طلایی شد کلم سفید که از قبل خرد کردیم و به پیاز اضافه میکنیم همراه با ادویه تفت میدیم قشنگ که سرخ شد دو قاشق رب اضافه و از قبل برنج و ابکش میکنیم و مواد کلم رو لابه لای برنجها میریزیم و در اخر با زعفران خوش رنگ و خوش طعمش میکنیم با گوشت چرخ شده و‌ته دیگ خوشمزه مزین و تزیینش میکنیم
نوش جونتون

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی کشمشی مخصوص عید نوروز و مجالس ایرانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا