طرز تهیه کتلت عدس

طرز تهیه کتلت عدس که در ادامه توضیح خواهم داد، یکی از بهترین کتلت‌هایی است که می‌توانید در خانه تهیه کنید. طعم این کتلت عای است و سرشار از آهن است. همچنین کالری کمی نیز دارد و منبع عالی پروتئین است.

 

طرز تهیه کتلت عدس

طرز تهیه کتلت عدس

طرز تهیه کتلت عدس نیاز به ترکیبات زیادی ندارد و برای پخت به 40 دقیقه زمان نیاز دارد.

مواد لازم

برای اینکه یک کتلت عدس عالی تهیه کنید، قبل از اینکه مواد لازم را بدانید، باید در مورد آن به نکاتی اشاره کنم:

عدس

بهترین انتخاب برای عدس در طرز تهیه کتلت عدس، عدس قرمز است، چون عدس قرمز راحت‌تر له می‌شود و هم مناسب کتلت است. اگر نتوانستید عدس قرمز تهیه کنید، می‌توانید از عدس سبز یا قهوه‌ای استفاده کنید.

پیاز

پیاز یک طعم‌دهنده قدیمی است که در اکثر غذاها استفاده می‌شود. من در طرز تهیه کتلت عدس از پیاز سفید استفاده می‌کنم چون این نوع پیاز ملایم‌تر است، اما می‌توانید از پیاز زرد نیز استفاده کنید که طعم مشابهی با پیاز سفید دارد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس قارچ لاکچری: قابل استفاده برای هر چیزی!

 

سیر

چون عدس به تنهایی طعم خوبی به خود نمی‌گیرد، در طرز تهیه کتلت عدس از سیر نیز استفاده می‌شود تا طعم عدس خوشمزه شود.

رب گوجه‌فرنگی

کمی رب گوجه‌فرنگی باعث شیرین شدن کتلت عدس می‌شود. می‌توانید به جای رب گوجه از سس کچاب نیز استفاده کنید.

 

آرد نخودچی

آرد نخودچی که بدون گلوتن است به کتلت عدس کمک می‌کند تا کتلت موقع سرخ کردن از هم نپاشد. همچنین باعث ترد شدن کتلت عدس می‌شود. می‌توانید به جای آرد نخودچی از آرد بادام یا کینوا نیز استفاده کنید.

 

چاشنی‌ها

در طرز تهیه کتلت عدس می‌توانید از انواع طعم‌دهنده‌ها استفاده کنید مانند ریحان، آویشن، رزماری، مرزه و مرزنجوش. این گیاهان در کنار سس تاهینی باعث خوش طعم شدن کتلت عدس می‌شوند.

 

تاهینی

سس تاهینی آنقدر طعم کتلت عدس می‌شود که بعد از این ترجیح خواهید داد برای چاشنی این کتلت از سس تاهینی استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چیپس و پنیر خانگی

آب لیمو

اگر به آب لیمو دسترسی نداشته باشید، می‌توانید به جای آن از سرکه سیب استفاده کنید.

مقدار مواد لازم

  • دو فنجان عدس
  • یک عدد پیاز سفید خرد شده
  • 3 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • نصف قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • 1 قاشق چایخوری گشنیز
  • 2 قاشق غذاخوری چاشنی
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • 4 الی 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سرخ کردن

سس تاهینی

3/1 فنجان سس تاهینی

4 قاشق غذاخوری آب لیمو

1 الی 2 حبه سیر

نمک به اندازه لازم

آب

 

دستور تهیه

مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت عدس به‌صورت زیر است:

مرحله اول: خیساندن عدس‌ها

عدس‌ها را بشورید و در آب کافی خیس کنید. توصیه می‌کنم عدس را از شب قبل خیس کنید، اما اگر به هر دلیلی یادتان رفته و یا وقت ندارید، فراموش نکنید که در طرز تهیه کتلت عدس، حداقل زمان مورد نیاز برای خیساندن عدس، 2 الی سه ساعت است.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   انواع پاستا

مرحله 2: مخلوط را درست کنید

بعد از اینکه عدس را خیس کردید و چند ساعت گذشته است، آن را آبکشی کنید و همراه با پیاز، سیر، رب گوجه‌فرنگی، آرد نخودچی و چاشنی در غذاساز بریزید. سپس مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم: سرخ کردن کتلت‌ها

در این مرحله از طرز تهیه کتلت عدس، کمی روغن زیتون یا روغن دانه انگور را در ماهیتابه بریزید و روی گاز با حرارت متوسط بگذارید. خمیر کتلت را به شکل لقمه درست کنید و سپس صاف کنید. کتلت‌ها را سرخ کنید تا  رنگ آنها قهوه‌ای طلایی شود.

 

تهیه سس

بعد از اینکه همه کتلت‌ها پختید، تاهینی لیمویی را با ترکیب آب لیمو، سیر، نمک و آب درست کنید. برای طعم بهتر می‌توانید کمی هم جعفری اضافه کنید.

 

Lentil Patties – brokebankvegan

 

 

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.