دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کتلت شیرازی

کتلت بدون گوشت شیرازی! با من همراه باشید با آموزش گام به گام و کامل تهیه کتلت شیرازی

در پست قبلی کتلت، کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا را باهم درست کردیم و حالا بریم برای کتلت خوشمزه شیرازی جذاب

طرز تهیه کتلت شیرازی

مواد لازم .✅✅✅

سیب زمینی تقریبا بزرگ ۱ عدد

اب نصف لیوان

ارد نصف لیوان

کره ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

ارد سوخاری ۱ الی ۲ ق غ

۱_ ابتدا اب و کره را روی حرارت بزارید تا اب ریز جوش بزنه

۲_ ارد را یکباره اضافه کنین و مواد را با هم مخلوط کنین و داغ بزنین تا حالت خنیری شکل بگیره

۳_ یک عدد سیب زمینی را رنده کنین و با خمیر به دست اومده همراه با ادویه حات و تخم مرغ

مواد را مخلوط کنین تا مواد یکدست بشه سپس در روغن داغ سرخ کنین .

امیدوارم درست کنین و لذت ببرید .

 

 

دوستان توی شهر ما به اینا میگن کتلت و به اون موادی که گوشت داره میگن شاااااامی اينم طرز تهيه كتلت شيرازي  طرز تهيه اين كتلت خوشمزه كاملا از خودم هستش دستورات متفاوتی داره ک همرو امتحان کردم فقط همین دستور کتلت رو ترد و پوک و خوشمزه و کم چرب میکنه هر چي از تردي و خوشمزگي اين كتلت بگم كم گفتم  دقيقا عين كتلت هاي بيرون شده .براي اين كتلت خوشمزه ما نياز داريم به يك ليوان اب – يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي – كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر- سيب زميني سه عدد متوسط – تخم مرغ يك عدد – ارد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون ارد سوخاري رو درست كنيد نون باگت رو بزاريد خشك شه بعد اسیاب کنید) نمك وفلفل مقداري – زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و اب گرفته و سيب زميني رو ابپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد،  يك ليوان اب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضاف كنيد و بعد از اينكه روي اب يكم حباب ايجاد شد ارد رو اضاف كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق ارد رو سه دقیقه  زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و ارد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد  اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل  پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضاف كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم ارد سوخاري رو اضاف كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب بما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بزارید تو یخچال)  یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد  از خمير به اندازه  ي گردوي  بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط  سرخ كنيد  يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم ارد سوخاري اضاف كنيد.نکته___اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه
نه گوشت میخاد نه تخم مرغ

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش اسفناج

اول کار سیوش که یادت نره

مواد لازم :پودر سوخاری یا نون باگت را خشک کن پودرش کن یک لیوان ونیم میخاد

سیب زمینی یک کیلو

وادویه :نمک /فلفل پاپریکا /پودر تخم گشنیز /زردچوبه /پودر سیر/پودر پیاز /فلفل قرمز

اول سیب زمینی ها رو با آب ونمک آبپز میکنیم بعد پخت به صورت داغ داغ پوستش میگیریم و می کوبیم تا رسیدن به یک بافت خمیری

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه خورشت آلو

دومین کار ادویه ها میریزیم

سومین کار که مهمترین قسمت کار هس پودر سوخاری است که به اضای هر کیلو سیب زمینی یک لیوان ونصفی پودر سوخاری نیاز داریم

چهارمین کار بعد که پودر ریختیم مواد با دست ورز می دهیم تا یک دست بشود اون را بشکل یک دوک در میاریم وروش را برش می دهیم تا مغز پخت بشود ودر روغن داغ سرخ میکنیم

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه والک پلو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا