دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ژامبون خانگی

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین ژامبون مرغ خانگی خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.


طرز تهیه ژامبون خانگی
پانصد گرم مرغ از پوست و استخوان و چربی جدا کنید
ترجیحا سینه مرغ باشه

مرع به قطعات کوچیک تقسیم کنید
و با هر وسیله ای که دارید میکس کنید غذا ساز عالیه
اگر چرخ گوشت میزنید دو بار مرغ چرخ کنید
مولینکس هم خوبه منتها کم کم و با حجم کم میکس کنید

مرغ باید حالت خمیری صاف و یکدست بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان موز مغزدار خوشمزه

ادویه هایی که براتون می نویسم حتما بریزید خیلی مهمه

فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، آویشن ،زنجبیل ، زیره ، هل جوز هندی ، ادویه کاری ، کمی دارچین و نمک و پودر سیر و پودر پیاز میزان ادویه بسته به خودتون داره اگر تند میپسندید میزان ادویه و فلفل بیشتر بریزید

نمک یادتون نره

سه تا چهار حبه سیر ، دو قاشق روغن ، یکعدد زرده تخم مرغ و یک قاشق آرد ذرت
همه این موارد عین فیلم بریزید تو غذا ساز و دوباره روشنش کنید تا همه مواد به خورد خمیر بره

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سمنو

حالا مواد بریزید داخل یه طرف گود دستتون چرب کنید

یه مقدار هویج پخته نگینی و یه مقدار خلال پسته و در صورت دلخواه مقداری قارچ خرد شده بهش اضافه کنید و حسابی ورز بدید

مواد بریزید داخل غلاف کالباس
اگر غلاف نداشتید داخل کیسه فریزر و یا سلیفون یا فویل بپیچید

نکته مهم این که باید مواد کاملا در حین ریختن داخل غلاف فشرده کنید و مدام هواگیری کنید تا خوب منسجم بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه دوکبوکی پنیری

ودر آخر یه طرف رو با نخ محکم ببندید
وبا دستتون کاور کالباس تاب بدید و چند بار و بعد طرف دیگر هم ببندید و تمام

یه ظرف آبجوش بذارید و کاور کالباس بذارید داخل آبکش استیل و بعد بدارید روی ظرف درش هم ببندید به مدت چهل دقیقه تا یکساعت تا بپزه

🛑 غلاف همنجور بدون اینکه باز کنید بذارید تو یخچال یه روز بمونه بعد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا