طرز تهیه ژامبون خانگی

اگر دوست دارید که خوشمزه ترین ژامبون مرغ خانگی خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.


طرز تهیه ژامبون خانگی
پانصد گرم مرغ از پوست و استخوان و چربی جدا کنید
ترجیحا سینه مرغ باشه

مرع به قطعات کوچیک تقسیم کنید
و با هر وسیله ای که دارید میکس کنید غذا ساز عالیه
اگر چرخ گوشت میزنید دو بار مرغ چرخ کنید
مولینکس هم خوبه منتها کم کم و با حجم کم میکس کنید

مرغ باید حالت خمیری صاف و یکدست بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ ازوگلین

ادویه هایی که براتون می نویسم حتما بریزید خیلی مهمه

فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، آویشن ،زنجبیل ، زیره ، هل جوز هندی ، ادویه کاری ، کمی دارچین و نمک و پودر سیر و پودر پیاز میزان ادویه بسته به خودتون داره اگر تند میپسندید میزان ادویه و فلفل بیشتر بریزید

نمک یادتون نره

سه تا چهار حبه سیر ، دو قاشق روغن ، یکعدد زرده تخم مرغ و یک قاشق آرد ذرت
همه این موارد عین فیلم بریزید تو غذا ساز و دوباره روشنش کنید تا همه مواد به خورد خمیر بره

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه چیز کیک لیمویی

حالا مواد بریزید داخل یه طرف گود دستتون چرب کنید

یه مقدار هویج پخته نگینی و یه مقدار خلال پسته و در صورت دلخواه مقداری قارچ خرد شده بهش اضافه کنید و حسابی ورز بدید

مواد بریزید داخل غلاف کالباس
اگر غلاف نداشتید داخل کیسه فریزر و یا سلیفون یا فویل بپیچید

نکته مهم این که باید مواد کاملا در حین ریختن داخل غلاف فشرده کنید و مدام هواگیری کنید تا خوب منسجم بشه

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه موچی

ودر آخر یه طرف رو با نخ محکم ببندید
وبا دستتون کاور کالباس تاب بدید و چند بار و بعد طرف دیگر هم ببندید و تمام

یه ظرف آبجوش بذارید و کاور کالباس بذارید داخل آبکش استیل و بعد بدارید روی ظرف درش هم ببندید به مدت چهل دقیقه تا یکساعت تا بپزه

🛑 غلاف همنجور بدون اینکه باز کنید بذارید تو یخچال یه روز بمونه بعد

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.