طرز تهیه پیراشکی اسفناج

دوست داری خوشمزه ترین پیراشکی اسفناج عمرتون رو درست کنید؟ با من همراه باشید طرز تهیه پیراشکی اسفناج گام به گام و جذاب

در پست قبلی باهم  پیراشکی گوشت درست کردیم و حالا پیراشکی اسفناج جذاب

طرز تهیه پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج

شیر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه نصف ق غ
روغن مایع نصف لیوان
آرد حدود سه لیوان
شکر نصف ق غ
نمک یک ق چ
اسفناج به میزان لازم
.
.

مواد به دمای محیط رسانده شود .
ابتدا شکر و آب ولرم و خمیر مایه را درون ظرفی بریزید و یک دور هم بزنید و روی آن درپوش گذاشته و ده دقیقه زمان بدهید تا خمیر مایه پف کند و عمل آید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک و روغن مایع و شیر را با هم‌ مخلوط کنید و مایع خمیر عمل آمده را اضافه کنید و حدود سه لیوان آرد به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به شما بدهد و خمیر به دستتان نچسبد.(زیاد آرد اضافه نکنید که بعد از پخت خمیر سفت شود)
خمیر را ده دقیقه ورز دهید و روی آن دوباره درپوش گذاشته و یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا خمیر استراحت کنید و حجیم شود.
سپس پف خمیر را با ورز دادن بگیرید و خمیر را روی سطح صافی با وردنه باز کنید و با یک کاتر دایره به قطر ۸ سانتی متر و با ته ماسوره به قطر سه و نیم سانتی متر خمیر را قالب بزنید.
دایره های کوچکتر را برای گلبرگ از وسط نصف کرده و دوباره تا بزنید تا شکل گلبرگ بگیرد.
دور تا دور دایره بزرگتر را با کمی آب مرطوب کنید و گلبرگها را دور تا دور دایره بزرگتر بچینید و انتهای هر گلبرگ را با ته قاشق به خمیر بزرگتر بکشید تا گلبرگها فیکس شوند.
سپس اسفناج خرد شده و بخارپز شده که با یک عدد پیاز تف داده شده را وسط خمیر قرار دهید و با یک عدد زرده تخم‌مرغ و یک ق شیر و یک ق م زعفران دمکرده مخلوط شده روی خمیر را رومال بزنید و داخل فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار دهید.
می توانید گریل را برای خوش رنگتر شدن چند دقیقه ای روشن‌ کنید.
داخل فر حتما یک ظرف آب برای لطافت خمیر قرار دهید.کاری از :

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تورتیلا

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.