طرز تهیه تهیه پیتزا مکزیکی

این دستور پیتزا مکزیکی لایه هایی از گوشت تاکو و لوبیا است که بین دو پوسته ترد ساندویچ شده و در بالای پنیر ذوب شده و پر از شکم قرار گرفته است. خیلی بهتر از تاکو بل!

این پیتزاهای مکزیکی به راحتی در خانه ساخته می شوند ، بچه های من همیشه از آنها درخواست می کنند! پیتزا مکزیکی خود را به همراه یک مربای کلولا یا سالاد میوه برای یک وعده غذایی کامل سرو کنید.

یک پیتزا مکزیکی با پنیر ، گوجه فرنگی و زیتون در صدر قرار دارد.

آیا شما از طرفداران تاکو بل هستید؟ من نمی توانم بگویم که من هستم ، اما شوهر است. وقتی او Taco Bell می شود ، او همیشه دستور پیتزا مکزیکی می دهد ، و من تصمیم گرفتم که زمان آن فرا رسیده باشد که یاد بگیریم که آنها را در خانه درست کنیم. خوشحالم که می گویم پیتزاهای مکزیکی خانگی من کاملاً خوشمزه است و شما حتی برای لذت بردن از آنها حتی لازم نیست هوادار Taco Bell باشید! در حقیقت ، حتی اگر عاشق تاکو بل باشید ، نسخه خانگی را ترجیح می دهید.

چگونه می توان پیکسا را ​​ایجاد کرد؟
اولین قدم برای تهیه گوشت گاو قهوه ای ، سپس با چاشنی تاکو طعم دهنده آن است. یک لایه لوبیا خرد شده را روی یک پوسته tostada بپاشید ، سپس یک قاشق گوشت را در قسمت بالا اضافه کنید. یک پوسته توستادا دوم را در بالای لایه گوشت قرار دهید ، سپس یک قاشق سس انچیلادا و پنیر خرد شده را اضافه کنید. پیتزا ها را در گوشتی قرار دهید تا تردادها ترد شوند و پنیر ذوب شود. گوجه فرنگی ریز ، پیاز سبز و زیتون های خرد شده را در بالای پیتزا ها اضافه کنید ، سپس سرو کنید و لذت ببرید.

گوشت تاکو در یک ماهیتابه.
نکاتی برای پیزا خالص
بعد از افزودن تمام پرچم های خود ، پیتزا ها را به چهار گوه برش داده و سرو کنید. پوسته ها به مرور زمان در زیر پرچم ها نرم می شوند ، بنابراین این پیتزاها بهترین راه حل بلافاصله پس از بیرون آمدن از فر هستند.
از اسپاتول افست برای پخش یکنواخت لوبیا در بالای پوسته های tostada استفاده کنید.
من از 90٪ گوشت گاو بدون چربی استفاده می کنم چون عطر و طعم زیادی دارد بدون چربی زیاد. اگر از گوشتی که چربی بیشتری دارد استفاده می کنید ، پس از پختن آن حتماً چربی اضافی آن را تخلیه کنید.
من توصیه می کنم پنیر خود را برای این دستور العمل خرد کنید ، زیرا بسیاری از کیسه های خریداری شده پنیر خرد شده حاوی مواد ضد کیک هستند و ذوب نمی شوند.
پوسته های Tostada در بالای لوبیای سرخ شده و گوشت تاکو قرار دارند.
متغیرهای پیکسل MEXICAN
این نسخه از پیتزا های مکزیکی شبیه به آنچه در Taco Bell سرو می شوند وجود دارد ، اما همیشه می توانید مواد لازم را برای سفارشی کردن ظرف به سلیقه خود تغییر دهید.

گوشت: به جای گوشت گاو خرد شده ، بوقلمون خرد شده ، مرغ خرد شده یا استیک خرد شده را امتحان کنید.
پر کننده ها: می توانید مواد دیگری مانند ذرت ، گلدان های خرد شده سبز و یا فلفل دلمه ای شده را اضافه کنید.
تاپینگ: در صورت تمایل به اضافه کردن مجموعه ای از پرهای از قبیل کتانترو ، خامه ترش ، آووکادو ، جلاپنوس های بریده شده یا سالسا ورد احساس رایگان کنید.
Tostadas های لایه ای با سس انچیلادا و پنیر خرد شده در صدر قرار دارند.
این یک روش عالی برای انجام کاری کمی متفاوت برای شب تاکو است ، بچه های من همیشه وقتی نوبت پیتزا مکزیکی می شود بسیار هیجان زده می شوند!

یک پیتزا مکزیکی که به 4 برش خرد شده است.

پیتزا مکزیکی
این دستور پیتزا مکزیکی لایه هایی از گوشت تاکو و لوبیا است که بین دو پوسته ترد ساندویچ شده و در بالای پنیر ذوب شده و پر از شکم قرار گرفته است. خیلی بهتر از تاکو بل!
CourseMain Course
آشپزخانه مکزیکی
کلید واژه پیتزا مکزیکی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان 20 دقیقه بپزید
زمان کل 30 دقیقه
خدمات
4
کالری 459kcal
AuthorSara Welch

عناصر
8 پوسته tostada
گوشت گاو زمینی 4/4 پیمانه من 90 درصد بدون چربی استفاده می کنم
1 قاشق غذاخوری تاکو چاشنی
2 قاشق چایخوری روغن نباتی
نمک و فلفل برای چشیدن
1 لیوان لوبیا تازه
1/4 فنجان سس انچیلادا قرمز
1 فنجان پنیر خرد شده من از مخلوط جک چدار و مونتری استفاده می کنم
گوجه فرنگی 1/2 فنجان
1/4 فنجان پیاز سبز خرد شده را خرد کنید
1/2 فنجان برش زیتون سیاه
دستورالعمل ها
روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​گرم کنید. گوشت گاو خرد شده را به قابلمه اضافه کنید ، با چاشنی تاکو و نمک و فلفل دلخواه خود را به آن اضافه کنید.
پخت و پز ، گاه به همزن ، تا زمانی که گوشت از طریق آن پخته شود ، 4-5 دقیقه.
در حالی که گوشت گاو در حال پخت و پز است ، لوبیای سرخ شده را گرم کنید.
گوشتی را از قبل گرم کنید.
4 عدد پوسته tostada را روی یک تابه ورق قرار دهید. 1/4 فنجان لوبیای تمیز را روی هر یک از مایه های توستادا پخش کنید ، سپس هر کدام را 1/3 فنجان گوشت بریزید.
یک استراحت دوم در بالای گوشت قرار دهید.
1 قاشق غذاخوری سس انچیلادا را در بالای پیتزاهای مکزیکی پخش کنید ، سپس هر کدام را 1/4 فنجان پنیر بریزید.
2-3 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود ، آب پز کنید. بالای آن را با گوجه فرنگی ، پیاز سبز و زیتون بریزید و سریعاً سرو کنید.

تغذیه
کالری: 459kcal | کربوهیدرات ها: 31 گرم | پروتئین: 28 گرم | چربی: 24 گرم | چربی اشباع شده: 11 گرم | کلسترول: 77mg | سدیم: 676mg | پتاسیم: 428mg | فیبر: 5 گرم | شکر: 3g | ویتامین A: 435IU | ویتامین C: 3.4mg | کلسیم: 206mg | آهن: 3.5mg

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.