طرز تهیه پای گردو

این پای گردو یک پوسته کله قهوه ای قهوه ای است که با پر کردن زیاد پیکان گوجه در بالای آن قرار دارد. جایگزینی برای پای سنتی پکن که برای تغذیه جمعیت بسیار مناسب است!

وقتی در طول تعطیلات سرگرم می شوم ، انواع دسرهای فصلی از جمله کیک آشغال کدو ، سیب زمینی سیب ، و این میله های پای مرغ فسفان را سرو می کنم.

یک بشقاب سرو و پر از پای گردو.

بیشتر اوقات من طرفدار عاشق پای نیستم ، بیشتر یک عاشق کیک هستم. این گفته می شود ،پای گردو ضعف من است ، من هرگز نمی توانم آن را رد کنم. این پای گردو همه طعم های عالی پای پای پکن به شکل دستی هستند. این پوسته قوطی با بهترین کارامل pecan در صدر قرار دارد و به نظر می رسد این میله های پک نیز بسیار آسان ساخته شده اند. اگر عاشق پای پیک هستید ، باید این میله ها را به فهرست تعطیلات خود اضافه کنید!

چگونه میله های پای پیکان درست می کنید؟
این دستور العمل با پوسته شروع می شود که شباهت زیادی با آن وجود دارد. پوسته را درون قابلمه فشار دهید ، سپس آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود. کمی کار کردن پوسته درون ماهیتابه کمی طول می کشد ، فهمیدم که استفاده از اسپاتول جبران شده با روکش اسپری که با اسپری پخت و پز پوشانده شده است واقعاً به روند کار کمک می کند. تاپینگ ترکیبی از کلوچه خرد شده ، شکر قهوه ای ، کره و شربت ذرت است. این مخلوط به بالای پوسته می رود و همه چیز برای پخت و پز کردن ، تکمیل خوشمزه چسبنده پخته می شود. برش در میله ، سپس خدمت و لذت ببرید.

پوسته کله پاچه در یک قابلمه.
نکاتی برای میله های بی نقص
من میله هایم را سرد کردم تا برش آنها راحت تر شود ، آنها مستقیماً از یخچال عالی هستند یا می توانید بعد از برش آنها را به دمای اتاق بیاورید.
می توانید کیسه ای از پیکان از قبل خرد شده را خریداری کنید تا زمان آماده سازی کمی سریع تر شود.
هنگامی که آن را با هم مخلوط کنید ، پوسته مانند خرده درشت به نظر می رسد. این طبیعی است و هنگامی که شروع به فشردن آن در قابلمه کردید پوسته بیشتر از خمیر شکل می گیرد.
این پای گردو تا 5 روز در یخچال و یا در فریزر به مدت 2 ماه تازه باقی می مانند.
پای پیکان در تابه پر می کند.
متغیرهای بارانی PECAN PIE
من این دستور العمل را دقیقاً همانطور که نوشته شده دوست دارم ، اما می توانید مواد دیگری را به مخلوط اضافه کنید تا میله ها را به سلیقه خود تنظیم کنید.

شکلات: 1/2 فنجان تراشه های شکلات را درون تله های پروانه هم بزنید.
ادویه: وقتی کوفته ها را درون مخلوط قند قهوه ای ریخته ، ادویه پای کدو تنبل را اضافه کنید.
آجیل: سعی کنید از ترکیبی از گردو و پیک برای طعم متفاوت استفاده کنید.
پکن ها و قند قهوه ای روی پوسته کوکی ریخته اند.
وقتی این رفتارهای خوشمزه را امتحان کنید ، خود را هر سال در طول تعطیلات پیدا خواهید کرد. من دوست دارم که شما می توانید آنها را به اندازه بزرگ و یا به اندازه کوچک برش دهید ، به این معنی که می توانید مربع هایی به اندازه نیش بزنید و از یک گروه بزرگ تغذیه کنید. سعی کنید نوارها را با یک قلاب بستنی در بالا سرو کنید ، خوشحال خواهید شد که انجام دادید!

یک دسته از پای گردو روی یک بشقاب.

طرز تهیه پای گردو

این میله های پای پیکان یک پوسته کله قهوه ای قهوه ای است که با پر کردن زیاد پیکان گوجه در بالای آن قرار دارد. جایگزینی برای پای سنتی پکن که برای تغذیه جمعیت مناسب است!
CourseDessert
غذاهای آمریکایی
میله کلید واژه ، میله پای پیکان
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان 40 دقیقه بپزید
زمان کل 1 ساعت
خدمات
24
کالری 404kcal
AuthorSara Welch
عناصر
2 فنجان کره بدون روغن ، نرم و استفاده تقسیم شده است
2 فنجان قند قهوه ای روشن بسته بندی شده ، استفاده تقسیم شده
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل استفاده تقسیم شده است
2 فنجان تمام آردهای هدف
1 قاشق غذاخوری آب
1/2 فنجان شربت ذرت سبک
1/4 فنجان خامه سنگین
1 عدد پکن خام خرد شده
اسپری آشپزی
دستورالعمل ها
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه 9 “x13” را با کاغذ перга بچسبانید. ماهیتابه را با اسپری پخت و پز بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ با استفاده از میکسر ، 1 فنجان کره و 1/2 فنجان شکر قهوه ای را تا زمانی که سبک و کرک شود ، حدود 3 دقیقه با هم ضرب کنید.
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل و 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید ، سپس مخلوط کنید تا ترکیب شود. با همزن با سرعت کم ، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خرده خرده درشت شکل بگیرد.
خمیر را درون ماهیتابه بریزید. از نوک انگشتان خود استفاده کنید تا خمیر را به طور مساوی درون تابه فشار دهید. برای به دست آوردن یک لایه یکنواخت کمک می کند تا از یک اسپاتول جبران شده با اسپری پخته شده استفاده شود.
برای مدت زمان 15 دقیقه پخت ، تا پوسته به آرامی در اطراف لبه ها قهوه ای نشود.
کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​ذوب کنید. باقیمانده 1/2 لیوان شکر قهوه ای و شربت ذرت را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
به مدت 3 دقیقه جوش بیاورید و مرتباً هم بزنید. این مخلوط سبک و مطبوع خواهد شد. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و خامه سنگین و 1 قاشق چایخوری مانده عصاره وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
کلوچه ها را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا بپوشند.
مخلوط پکن را روی پوسته بریزید و به یک لایه یکدست پخش کنید.
ماهی تابه را به فر برگردانید و 25 دقیقه بپزید ، تا زمانی که کف پک تنظیم شود (وقتی تابه را تکان می دهید به آرامی حرکت می کند).
اجازه دهید میله ها قبل از برش دادن مربع کاملاً خنک شوند.
تغذیه
کالری: 404kcal | کربوهیدرات ها: 34 گرم | پروتئین: 3g | چربی: 30 گرم | چربی اشباع شده: 11 گرم | کلسترول: 44mg | سدیم: 13mg | پتاسیم: 119mg | فیبر: 2 گرم | شکر: 24 گرم | ویتامین A: 520IU | ویتامین C: 1mg | کلسیم: 37mg | آهن: 1mg

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.